Двустаен апартамент в комплекс Сън Вилидж / Sun Village

Слънчев бряг, Бургас, България

Цена

€ 27 900

490 €/м2

Площ: 56.90 м2

Описание

Готов за нанасяне двустаен апартамент на 10 минути от центъра на курорт Слънчев бряг, на пешеходно разстояние до плажа и на 200 м до автобусна спирка. Апартаментът е част от комплекс Sun Village, съчетаващ уют, спокойствие, неповторима атмосфера, както и редица модерни удобства и услуги за вашия незабравим престой тук - ресторант, кафе-бар, два басейна – за възрастни и детски, охраняем паркинг, паркови алеи и целогодишна поддръжка.

Жилището (56.9 кв.м.) е разположено на трети етаж, функционално разпределено между спалня, дневна с кухненски бокс, баня с тоалетна, коридор и балкон с гледка към озеленения вътрешен двор. Продава се изцяло обзаведен и оборудван, снабден с кабелна телевизия и интернет. Отоплението се осъществява посредством климатици. Имотът може да бъде отдаван под наем. Годишната такса поддръжка е 500 евро.

Апарт-хотелът включва три 6-етажни сгради с асансьори. Построен е върху 15 000 кв.м. разгъната застроена площ, където са разположени над 150 апартамента с квадратура от 50 до 100 кв. м.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Видео

Карта

  Изпратете запитване