Обзаведена къща в Бей Вю Вилас/ Bay View Villas

Кошарица, Бургас, България

Цена

€ 114 000

Площ на сградата: 208 м2

Описание

Напълно оборудвана триетажна къща с басейн в добре поддържан комплекс Bay View Villas. Комплексът се състои от различни типове вили – еднофамилни, двуфамилни, трифамилни, четирифамилни и шестфамилни. За построяването на сградите са ползвани висококачествени материали, чрез които е постигнат висок стандарт на строителство, което отрежда на селището водещо място на пазара на недвижими имоти в региона.

Къщата е с площ 208кв.м. разпределена между:

• Първи етаж: дневна с кухня и трапезария, антре, тоалетна, веранда и складово помещение
• Втори етаж: 3 спални, складово помещение, балкон, 2 бани
• Трети етаж: представлява апартамент с една спалня с отделен вход и се състои от дневна с трапезария и кухня, тоалетна, спалня, баня с тоалетна и просторен балкон. Този етаж е обособен като отделен обект документално и може да бъде закупен отделно на цена 35,750 Евро

На място ще откриете всички удобства, необходими за пълноценна почивка - спа и фитнес център, построен на повече от 600 кв.м, на два етажа. На разположение на собствениците и гостите на комплекса са просторна и добре оборудвана фитнес зала, солариум, козметик, фризьор, парна баня, финландска сауна, инфрачервена кабина, контрастен басейн с морска вода, джакузи, две масажни помещения, хидромасажна вана.

Напълно завършен имот:
• стени боядисани с латекс
• настилка е теракот
• отопление на климатици
• окабеляване за кабелна телевизия и интернет
• напълно оборудвани бани

Продава се с обзавеждането, което виждате на сниките.

Годишната такса за поддръжка на комплекса е 13 евро на кв. м.

За гарантирането на високия стандарт са използвани доказани европейски производители на строителни материали, като например “Bramac”, водещи испански фабрики в производството на фаянс и подови настилки; външно облицоване с шлифован камък и дограма от специално обработена дървесина.

Селището е тихо и позволява пълноценни престои и отдих. В близост до апартамента има магазин за хранителни стоки, а на 100 м – кафенета и ресторанти. Пътят до най-известния морски курорт – Слънчев бряг – е 10 мин. с кола.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване