Етаж от къща в новата част на гр. Созопол

Созопол, Бургас, България

Цена

€ 0

Площ: 0 м2

Описание

Предлагаме ви за продажба етаж от къща в новата част на гр. Созопол. Къщата е в отлично състояние, а самият етаж е напълно ремонтиран с ново обзавеждане и изцяло подменена дограма – PVC. В дневната има камина, която създава уют в студените зимни нощи. От етажа се открива прекрасна гледка към централния плаж на града, който е само на 200м. Много близо до имота е центъра на града, заведения за хранене и хранителни магазини. Може да се използва за целогодишно живеене.

Имотът е с площ 86 кв.м. намира се на втори етаж и се състои от:
• коридор
• кухня с просторна дневна с хол
• 2 спални
• 2 бани с тоалетни

Изцяло ремонтиран имот:
• Входна врата - метална, блиндирана
• Врати – МДФ
• Подове – ламинат
• Дограма – PVC
• Отделни партиди за вода и електричество.

Изложение изток-запад.

Къщата се продава с мебелите и оборудването. Кухня – изцяло нова с нови уреди, хладилник и прибори, маса с 4 стола. Спалните са с големи легла и гардерооби. Напълно оборудвани бани.

В града има два плажа – централен и Харманите, а недалеч са плажовете на къмпингите „Златна рибка” и „Каваците”. Градът се дели на стара и нова част. Старият град е предпочитан за романтични разходки заради калдъръмените си улички и старите къщи. Ресторантите предлагат характерна черноморска българска кухня и разнообразни специалитети. По плажовете може да се практикуват различни видове морски спортове – каране на джет, сърф, плажен волейбол, разходка с лодка, риболов.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване