Тристаен апартамент обзаведен с чисто нови мебели в комплекс Блек Сий/ Black Sea в Слънчев Бряг

Слънчев бряг, Бургас, България

Цена

€ 33 500

386 €/м2

Площ: 86.87 м2

Описание

Предлагаме на вашето внимание тристаен апартамент на атрактивна цена в затворения комплекс Блек Сий (Black Sea) в курорта Слънчев Бряг. Комплексът е разположен в западната част на курорта, в непосредствена близост до Стара планина, само на 500 м от морския бряг. Предлага идеална комбинация от благоприятни природни дадености, свеж въздух, спокойствие и отлично оборудвана база за почивка.

Жилището се намира на 4-ти от общо 5 етажа и заема обща площ от 86,87 кв.м. разпределена между:
• Хол
• Кухня
• Две спални
• Баня с тоалетна
• Тоалетна
• Две тераси

Апартаментът е напълно завършен:
• PVC дограма
• Стени боядисани с латекс
• Подове с ламиниран паркет и теракота
• Окабеляване за кабелна телевизия, интернет и СОТ
• Отопление на климатик

Имотът е напълно обзаведен. Кухненски бокс с кухненски шкафове, аспиратор, керамични котлони, хол с мека мебел и трапезна маса със столове. Две спални с големи легла и гардероби. Напълно оборудвана баня с душ кабина и всички необходими аксесоари.

Комплекс Блек Сий (Black Sea) разполага с редица модерни удобства и услуги, които да направят вашия престои приятен и комфортен - ресторант, бар, външен басейн, фитнес център, сауна. Наблизо също се намира и Аква парк на около 1.5 км. Мястото е тихо и спокойно място с отлична локация и добра инфраструктура.

Годишната такса обслужване е 6 Евро на кв. м.

Слънчев бряг е най-големият български куроротен комплекс, намиращ се в южната част на Черноморското крайбрежие - на 6 км от старинния град-музей Несебър и на 42 км североизточно от Бургас. Разположен е край малкия дъговиден Несебърски залив.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване