Луксозен тристаен апартамент в Роял Сити / Royal City

Кършияка, Пловдив, България

Цена

€ 82 600

704 €/м2

Площ: 117.38 м2

Описание

Приятен тристаен апартамент в един от най-предпочитаните комплекси в гр. Пловдив - Роял Сити / Royal City (2009), разположен между два основни булеварда - бул. Дунав и бул. Победа, с лесна и достъпна комуникация. Комплексът е изключително добре поддържан, предлагащ 24-часова жива охрана и видео наблюдение за целия периметър, прекрасно озеленени площи с места за отдих, частна детска градина, също така и развлекателни места като кафе-бар Планет Клуб и Мексикански ресторант Сомбреро, банкови клонове на DBank и ОББ, мебели Виденов, италиански мебелен магазин STOL, магазин за електроуреди Miele, козметичен магазин РЕФАН и др.

Апартаментът е разположен на 7/8 етаж, с обща площ от 117.38 кв.м., чиста площ – 98.34 кв.м. Разпределя се между:
• Хол с кухненски бокс
• Две спални
• Две бани с тоалетна
• Килер
• Две тераси, едната с изход от хола, а другата – от едната спалня

Жилището е с изложение юг/север. Отоплението е с климатици, локално парно, подово отопление. Издава се с:
• Стени и тавани: шпакловка
• Подове: циментова замазка
• Под балкони: гранитогрес
• Мокри помещения: замазка и мазилка
• Парапети по балкони: стъклени
• Дограма: PVC с многокамерен профил
• Врати:
- Вътрешна: MDF
- Външна: блиндирана

В допълнение може да закупите мазе, както и подземно паркомясто (8600 Евро за продажба, 80 лв. месечен наем).

Комплексът е напълно завършен и функциониращ. Разполага с 5 жилищни секции с 267 разнообразни по квадратура студия, двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, както и множество търговски и офис площи под наем, екстри и допълнителни услуги, достъпни за живущите в него, модерен висок комфорт на обитаване, спокойствие, контролиран достъп за допълнителна сигурност.

"Роял Сити" (Royal City) е престижен комплекс от затворен тип, съчетал в себе си модерна архитектура и висококачествени материали. Намира се в най-атрактивния квартал на Пловдив – Кършияка, само на 2 км от центъра на града, в близост до автогара Филипово, супермаркет Лидъл, всякакви обществени удобства.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване