Двустаен апартамент в Банско Роял Тауърс / Bansko Royal Towers

Банско, Благоевград, България

Цена

при запитване

Площ: 60 м2

Описание

Напълно обзаведен и готов за целогодишно или сезонно ползване двустаен апартамент в работещ комплекс с удобства. Жилище на 100 м от ски лифта в комплекс Банско Роял Тауърс / Bansko Royal Towers (2006 година) с удобна локация в курорта Банско.

Апартаментът се намира на 5 етаж, заема обща площ от 70 кв.м., изложение - изток, от балкона и прозорците се откриват приятни гледки към планината и вътрешния двор на комплекса. Разпределение:
• антре
• 1 спалня
• дневна с кухненски кът
• баня с тоалетна
• тераса

Крайната цена включва цялостно обзавеждане и оборудване:
• Модерна кухня, включваща двоен котлон, аспиратор, мивка, хладилник, електрическа кана, тостер
• Дневна - двоен разтегателен диван, кресло, телевизор, масичка за кафе, стойка за телевизор, DVD плейър, маса за хранене, 4x стола за маса за хранене, wi-fi, телефон, инфрачервен нагревател, завеси и щори
• Спалня - двойно легло, нощни шкафчета, гардероб, скрин
• Баня - душ, мивка, огледало и инфрачервен нагревател

Имотът е снабден с телефон, кабелна телевизия, интернет. Годишна такса поддръжка е 8 евро/кв.м.

Bansko Royal Towers се състои от 12 отделни блока, 320 апартамента, 2 ресторанта, нощен бар, лоби бар и рецепция, външен и вътрешен басейн, СПА център, фитнес салон, ски гардероб, банков офис с АТМ, паркинг, хранителен магазин, външна детска площадка, над 5000 кв.м. градини, собствена отоплителна инсталация, други услуги. Живописните околности предлагат отлични условия за пълноценна почивка през цялата година, за зимни спортове, планински, селски, конферентен, еко туризъм и много други.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване