Модерно обзаведен и оборудван апартамент в Студентски град

Студентски град, София, България

Цена

€ 77 000

1 032 €/м2

Площ: 74.62 м2

Описание

Модерен нов дом за вашето семейство със спокойна локация в оживения район Студентски град, в близост до Зимния дворец на спорта, Лесотехнически университет сграда Д, търговски център, козметично студио, фитнес, Национална Спортна Академия, Технически университет, хипермаркети Лидл и Фантастико, Студентски парк, както и множество места за забавления, ресторанти, кафенета, барове и дискотеки.

Апартаментът се намира на 2-ри етаж над партер в сграда с отлично поддържани общи части, портиер и асансьор. Общата площ на жилището е 74.62 кв.м., чиста площ – 59.81 кв.м., разпределени между:
• Хол с кухненски бокс
• Спалня
• Баня с тоалетна (санитария VIDIMA)
• Тераса с излаз от хола и гледка към вътрешния двор на комплекса

Апартаментът се продава напълно обзаведен и оборудван с качествени мебели и електроуреди. Кухненският бокс е от MDF + ПДЧ. Електроуредите, с които се продава апартамента са:
• Пералня INDESIT
• Фурна със стъклокерамични котлони и абсорбатор на фирмата TEKA
• Хладилник Hotpoint Ariston

Стаите са завършени с подови настилки ламинат и гранитогрес, PVC дограма двоен стъклопакет. Жилището има блиндирана входна врата. Отоплението е с електричество. Апартаментът е окабелен за интернет, СОТ, кабелна телевизия, домофон. Офертата включва мазе – 2 кв.м. Има възможност за закупуване или наемане на паркомясто в сградата.

Имотът е изключително подходящ за закупуване с цел инвестиция. Прогнозиран наем – 700 лв. месечно.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване