Модерни ваканционни апартаменти на първа линия в Созопол

Созопол, Бургас, България

Цена

€ 41 435 - € 117 400

769 €/м2 - 1 304 €/м2

Площи на жилищата: 44 м2 - 90.03 м2

Описание

Атрактивно предложение за ваканционен имот – студио, двустаен или тристаен апартамент, с перфектна локация в Созопол, на първа линия, до плаж „Каваци“.

Жилищата са завършени „до ключ“ (в секции А, В и С), като има налични за продажба и напълно обзаведени имоти (в секции D и F).

Комплекс „Свети Йоан“ се откроява със стилна средиземноморска архитектура сред заобикалящата красива природа на Странджа планина и морска панорама на най-популярния плаж само на 3 км. от центъра на Созопол.

Елегантният комплекс се състои от от две сгради, 6 корпуса с обща разгърната площ над 10 000 кв.м. Имотите за продажба са студиа, двустайни и тристайни апартаменти с благоприятно изложение и функционално разпределение.

Всеки корпус е с по 5 жилищни етажа. Корпуси A, B и C (планирано завършване на строителството през месец юни 2021 г.) и D, E, F – завършено строителство.

Строителството на комплекса е изпълнено с висок клас енергоефективност, с топло- и хидроизолационни системи и модерни инсталации.

Ваканционните жилища разполагат с площ от 32,65 до 165,84 кв.м. и се предлагат с качествено завършване „до ключ“:

• Стени и тавани – шпакловка и латекс
• Вътрешни ВиК и Ел. инсталации
• Подове в коридори, кухни и балкони – теракот, подове в дневни и спални – ламиниран паркет
• Мокри помещения: стени – фаянс, напълно оборудвани с мивки, батерии, санитария и душове
• Интериорни и входна врати
• PVC-дограма
• Отопление на климатик
• Външна изолация
• Структурно окабеляване – телевизия, интернет, СОТ

Елитните апартаменти ще са оборудвани с максимална грижа за нуждите на собствениците и наемателите, както и с интериорна декорация, задоволяваща вкусовете и на най-взискателните от тях. Ваканционните имоти ще имат благоприятно изложение, с красиви гледки към зеленината на хълмовете на Странджа, към морето и пясъчните дюни.

Общите части ще бъдат луксозно изпълнени, с настилки от естествен камък и стени с декоративна интериорна мазилка. Всеки корпус ще е снабден с висок клас съвременен асансьор.

Комплексът предоставя множество услуги на територията: рецепция, паркинг, охрана и поддържка, инфинити басейн, зони за релакс и красива градина с ландшафтен дизайн. На разположение е и спа-център с басейн, сауна, джакузи и възможност за масажи.

Специфичното архитектурно решение позволява на комплекса да изпъква на фона на останалите сгради. Основната концепция е хармонично съчетание на спокойните пастелни и колоритни акцетни на средиземноморския архитектурен стил със заобикалящата природна среда и уникална морска панорама. Фасадата ще се откроява с елегантни детайли и ковани елементи, както и с просторни тераси, повечето от които - с морски изглед.

Удобства и екстри на място:

• Открит инфинити басейн;
• Спа-център;
• Релакс зона с чадъри и шезлонги;
• Целогодишна охрана;
• Рецепция;
• Паркинг и други екстри и развлечения.

Находящ се само на 80 метра от плажа, сред красивата природа на Странджа планина, в благоприятна среда за обитаване и отдих, „Свети Йоан“ предоставя възможност да изберете жилище за лично ползване или успешно отдаване под наем през летните месеци.


Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване