Студио в Rila Park/Рила Парк

Боровец, София, България

Цена

€ 43 000

951 €/м2

Площ: 45.22 м2

Описание

Не пропускайте възможността да станете новия собственик на този апартамент. Студио с прекрасни гледки към пистите в комплекс Рила Парк в Боровец.

Едностайният апартамент се намира на четвъртия етаж и заема обща площ от 45.22 кв. м. Предлага се за продажба напълно завършен:
• боядисани стени
• ламиниран паркет
• банята е напълно оборудвана

Бъдещият собственик ща има удоволствието да обзаведе апартамента в собствен стил. Апартаментът е с изцяло южно изложение, а от терасата се откриват невероятни гледки към ски пистите на Боровец и Рила Планина.

Годишна такса поддръжка - 12 Евро / кв.м. без ДДС.

Комплекс Рила Парк се намира високо в Рила планина, на около 1500 метра над морското равнище, разположен сред вековна борова гора, която обгражда целия комплекс. В непосредствена близост до Национален парк "Рила".

Комплексът се състои от 2 блока, изпълнени са най-висок стандарт на довършителните работи. Включва удобства, сравними с 4 звезден луксозен хотел. "Рила Парк" се намира само на 100 м от пистите на ски зона "Ястребец" (1 минута пеша или по-малко от една минута със ски). Неговото местоположение и близостта до ски пистите високо в планината го прави уникален комплекс и един от само няколкото в България, разположени в непосредствена близост до ски-пистите и планинските пътеки. Ако сте любител на зимните спортове или просто обичате да се разхождате в планината през лятото, любител сте на парапланеризма или планинското колоездене, това е точното място за Вас и Вашето семейство!

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване