Едностаен апартамент във Форест Вю / Forest View

Боровец, София, България

Цена

€ 17 500

394 €/м2

Площ: 44.41 м2

Описание

Привлекателно предложение за удобно обзаведено и оборудвано жилище в затворен комплекс „Форест Вю“ в спокойното ваканционно село Говедарци, разположено само на петнадесет минути път с кола от два ски курорта - Боровец (15 км) и Мальовица (13 км) и само на 1 час от столица София. Селото се намира в предпарковата зона на Национален парк "Рила", 72 км южно от София, на 12 км югозападно от Самоков, на 25 км от минералния балнеоложки център – Белчин бани и на 30 км от язовир Искър.

Описваният апартамент с площ от 37.69 кв.м. + 6.72 кв.м. се разполага на трети етаж с красива гледка към селото и към живописните възвишения на Рила планина. Жилището със слънчево източно изложение е завършено с под - ламинат, стени - латекс, дограма – ПВЦ. Холът с кухненски бокс е снабден с керамичен плот, мивка, печка, абсорбатор, хладилник, пералня, диван и малка масичка; спалния кът с двойно легло, две нощни шкафчета, гардероб и скрин; банята с тоалетна - с душ, мивка с огледало и тоалетна. Балконът е един източен, с красива панорамна гледка към Рила. Отоплението е чрез електрически радиатори. В сградата може да ползвате асансьор и услугите на портиер. Таксата поддръжка на общите части е 10 евро на m2.

На разположение на собствениците в комплекс Forest View са рецепция и фоайе, лоби бар, вътрешен басейн, сауна, фитнес, поддържани зелени площи и паркинг. Имате уникална възможност да сте новия собственик на този прекрасен имот сред спиращи дъха природни картини, спокойна селска атмосфера и отлични условия за целогодишна пълноценна почивка, в близост до модерните ски съоръжение на популярен световноизвестен ски курорт.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване