Двустаен апартамент в комплекс

Златни пясъци, Варна, България

Цена

€ 94 000

1 104 €/м2

Площ: 85.12 м2

Описание

Отлично предложение за двустаен апартамент, разположен на първа линия от морето в един от най-красивите курорти на морето - Златни пясъци. Апартаментът е част от комплекс „Сирена“, построен само на 20 метра от морето и златния пясък, в самото сърце на ваканционния курорт. Апартаментът е готов за живеене или отдаване под наем. До сградата се намират магазини, ресторанти и много атракции.

Апартаментът е разположен на втори етаж в тази забележителна сграда. Състои се от дневна с кухненска част, една спалня, баня с тоалетна. Обща площ на имота - 85.12 кв.м. Предлага се напълно обзаведен и оборудван.

Курорт „Златни пясъци“
• Предлага прекрасен климат, уникален защитен парк, фин златист пясък и минерални източници
• Намира се на 18 км северно от Варна и е удостоен с международната "Син флаг"
• Морето е чисто и спокойно, дължината на плажната ивица е 3.5 км, ширина 40-60 метра
• Минерални източници, които хармонично допълват другите природни дадености.
• Богат набор от допълнителни услуги и атракции, ресторанти, барове, дискотеки.
• Отлични условия за спорт - яхтинг, водни ски, сърфинг и др.

Ако търсите съчетание на красива природа и отлични условия за незабравими морски ваканции, това предложение е точно за вас.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване