Луксозно обзаведен тристаен апартамент в Аспен Хаус Апартмънтс / Aspen House Apartments

Кабинков лифт (Гондола), Банско, Благоевград, България

Цена

€ 69 950

636 €/м2

Площ: 110 м2

Описание

Ако и вие мечтаете за стилен, ваканционен имот в планината, на метри от ски лифта този апартамент с две спални по всяка вероятност ще ви хареса. В жилището, което ви предлагаме днес ще намерите уют, комфорт и качествено обзавеждане. Намира се в комплекс Аспен Хаус Апартмънтс/Aspen House Apartments превърнал се в предпочитано място за почивка на туристи от различни страни. Комплексът е на около 200 метра от основния ски лифт в Банско и е уникално съчетание от спокойствие, тишина и много удобства.

Жилището е разположени на четвърти етаж и се състои от:
• Хол с кухненски бокс
• Две спални
• Баня с тоалетна
• Тоалетна
• Балкон

Имотът е напълно завършен:
• PVC дограма
• Стени боядисани с латекс
• Подове с ламиниран паркет и теракота
• Окабеляване за телефон, кабелна и интернет
• Отопление на електрически радиатори и камина

Апартаментът е напълно обзаведен. Модерна кухня, включваща фурна, двоен котлон, аспиратор, мивка, хладилник, два дивана, маса за хранене, 6 стола за хранене, телевизор, шкаф за телевизор, масичка за кафе, завеси. Първата спалня е с голямо двойно легло, нощни шкафчета, гардероб, завеси. Втората спалня е с две единични легла, нощни шкафчета, гардероб, завеси. Напълно оборудвана баня и тоалетна.

Целогодишно работещият комплекс Aspen House Apartments се намира на тихо и спокойно място, като разполага с модерен СПА център със закрит басейн, сауна, парна баня, зала за хамам и класически масаж, открит паркинг.

Годишна такса поддръжка в комплекса 14 евро.

В града ще намерите отлични условия за почивка, зимни спортове както и много забележителности като къща музей „Никола Вапцаров“, дом на изкуствата, етнографска изложба-базар, велянова къща – паметник от епохата на Възраждането, къща музей „Неофит Рилски“, градски исторически музей.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване