Двуетажна къща с голям двор само на 20 минути от Варна

Ветрино, Варна, България

Цена

€ 49 000

Площ на сградата: 250 м2

Описание

Тази двуетажна къща с 5 спални е в превъзходно състояние, с внушителен размер на градината и отлично местоположение. Намира се в село Ветрино, което е само на 6 км от магистралата Варна-София. Местоположението на къщата Ви дава възможност да се насладите на прекрасни гледки към хълмовете отпред. Разстоянието до центъра на селото е около 600 м, а самото село ще ви предложи заведения, магазини, както и близостта до град Провадия, който се намира на около 17 км. Само на няколко километра от ще откриете няколко езера подходящи за риболов. Град Варна и международното летище Варна са на 20 минути път (около 45 км) и са лесно достъпни благодарение на магистралата.

Къщата е с 250 кв. м. жилищна площ и разполага с 2 коридора, кухня (40 кв.м), 5 спални и 3 бани, вътрешно стълбище. Разпределението е както следва:
• 1-ви етаж - просторна дневна с кухненска част, баня с тоалетна, 2 спални;
• 2-ри етаж - две спални с достъп до прекрасна веранда, голяма баня с тоалетна;
• Самостоятелен вход на първи етаж води до петата спалня, която е разположена на две нива. Към нея принадлежи баня с тоалетна.

Къщата е изцяло реновирана, представлява една прекрасна инвестиция, тъй като е много добре поддържана и не се нуждае от ремонт. Стилът следва традицията с красивите малки тераси пред спалните, дървени парапети и експонирани греди, спретнато дворче. Този имот предлага обширна градина от 1250 кв. м. с красив кът за барбекю и кладенец.

Този имот може лесно да бъде категоризиран като за къща за гости, тъй като неговото планиране и реализиране отговаря на всички условия: брой на бани, самостоятелни спални, просторна дневна с кухня, която е лесно достъпна.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване