Нови апартаменти в комплекс Дипломатик Хил/Diplomatic Hill

Бриз, Варна, България

Цена

€ 65 438 - € 170 000

750 €/м2 - 1 103 €/м2

Площи на жилищата: 80.22 м2 - 154.06 м2

Описание

Последни налични апараменти в луксозния комплекс Дипломатик Хил/Diplomatic Hill, ситуиран във варненския кв. „Бриз“, на 3 км от идеалния център на града и на 900 м от Морската градина, в регион с перфектна инфраструктура и отлична жилищна среда.

Комплексът разполага, също така и с ресторантска част, зона за отдих с басейн, сауна, SPA център, фитнес клуб, кафе- бар, озеленена вътрешна паркова част и 5 търговски помещения за обслужване на жилищните сгради и околностите.

Имотите са просторни, изпълнени с естествена светлина и завършени до ключ, без обзавеждане, което дава възможност на новите собственици да решат интериора и оборудването според предпочитанията си.

Многофункционалното разпределение апартаментите предлага широко многообразие от възможности за бъдещите обитатели, разкривайки панорама към града, морето или околностите.

Жилищата са завършени до ключ с:

• Подова настилка – ламинат и теракот;
• Прозорци – PVC-дограма;
• Интериорни врати и входна блиндирана;
• Напълно оборудвани бани – с тоалетна, душ-кабина и аксесоари;
• Стени – боядисани с латекс.

За отделните апартаменти са предвидени: кабелна телевизия, интернет и телефонни връзки, а за реда, благосъстоянието и сигурността на живущите и пребиваващите в комплекса, ще се грижи специализирана фирма, която ще може да подпомага отделните собственици в управлението на техните имоти - заплащане на комуналните такси за вода, ток, газ, интернет и телефон.

За да откликне на изискванията за високи стандарти в комплекса са изградени: портиерна служба, паркинг и охранителни системи, системи за видеонаблюдение и контрол на достъпа.

Има възможност за закупуване на паркоместа – за повече информация, молим, обърнете се към отговорния за офертата брокер.

„Дипломатик хил” е новопостроен жилищен комплекс от затворен тип, разположен в чертите на гр. Варна, кв.„Бриз”, един от най- елитните жилищни райони, с уникално разположение, съчетаващо удобствата и функционалността на градския живот с предимствата и спокойствието на озеленените и уютни извънградски местности.

Жилищният кв. Бриз се намира на 900 м от плажната ивица и най- големия изкуствен парк на Балканите- „Морска градина” Варна, символ на града, на 3 км от центъра на Варна и е в непосредствена близост до известни крайбрежни курортни комплекси, като „Св. Св. Константин и Елена”- 5 км, „Златни Пясъци” и „Ривиера”- 10 км и на 8 км от изключително известния по черноморието на страната скален манастир- „Аладжа Манастир”, завършен през ХII век.

Построен на това уникално място, луксозният жилищен комплекс „Дипломатик Хил”, предлага едновременно лесен достъп до бързо развиващи се международни туристически курорти и възможности за приобщаване към градския живот на морската столица на България.

Защо да закупите апартамент в сградата:

• Отлична жилищна среда в престижен и модерен комплекс;
• Перфектна инфраструктура в предпочитан квартал на Варна;
• На пешеходно разстояние от Морската градина и плажа;
• На 3 км от идеалния център на града и всички удобства;
• Светли, просторни апартаменти с функционално разпределение на площта.


Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване