Отличен апартамент в комплекс Гларус / Glarus с гледка към залива на Каварна

Каварна, Добрич, България

Цена

€ 55 000

424 €/м2

Площ: 129.76 м2

Описание

Изцяло обзаведен и оборудван тристаен апартамент с красива морска гледка в затворен комплекс „Гларус” / Glarus, построен на склон с южно изложение, от който се открива красива панорамна гледка към залива на Каварна и Черно море. Плажът се намира на кратка разходка (7-8 минути). Самият комплекс е построен в тих район, заобиколен от природа от 3 страни, в близост до 3 нови професионални голф игрища и до пристанищни съоръжения, което е предпоставка за развитието на яхтен туризъм. Резерватът нос Калиакра е само на 15 км на север от Каварна, една от най-красивите и стари ботанически градини в България – тази в Балчик - само на 20 км на юг.

Описваният апартамент е разположен на четвърти етаж, с обща площ от 129.76 кв.м (чиста площ 93.75 кв.м + тераси 13.00 кв.м и общи части 23.01 кв.м). Разпределя се между: коридор, баня с тоалетна, всекидневна с кухня и трапезария, две спални и две тераси. Предлага се за продажба с ПВЦ дограма, подови настилки ламинат и теракот, изводи за интернет и кабелна телевизия, климатик във всяка стая, 2 хладилника, пералня, съдомиялна машина и други необходими уреди.

Комплексът има Акт 16, няма асаньор. Таксата поддръжка е от 370 евро до 430 евро на година.

Комплексът се управлява от мениджър на място, като разполага и с охрана и рецепция. Всички въпроси, свързани с отдаването под наем, почистването и поддръжката на апартаментите могат да бъдат уредени на място. Допълнителните услуги включват превоз от и до летището, заплащане на текущи сметки, организиране на екскурзии, наем на кола.

Каварна е модерен град с отлични съоръжения, добър избор от модерни магазини и кафенета, барове и ресторанти, организирани летни концерти и събития всяка година, с бързи връзки с летище Варна, интересни природни и културни забележителности.

Имотът е отлична инвестиция с цел лично ползване за незабравими ваканции или отдаване под наем.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване