Стилна вила с басейн в м-ст Чолакова чешма

Слънчев бряг, Бургас, България

Цена

€ 110 000

Площ на сградата: 159.87 м2

Описание

Изключително стилен и комфортен имот, разположен в местността Чолакова чешма, на 10 минути с кола от популярния курорт Слънчев бряг и хубавите му плажове.

Вилата е модерна, с красива визия и хубав интериор, като е подходяща и за ваканционен имот, и за постоянно обитаване.

Двуетажната постройка е с площ 159.87 кв.м., поддържан и озеленен двор – 350 кв.м. Разполага с паркомясто, открит басейн и възможност за обособяване на шезлонг-зона, външно барбекю и кът за хранене на открито. В задната част на двора е разположена лятна кухня и мокро помещение за пералня.

Вилата е част от затворен комплекс, който е с контрол на достъпа. Всяка от сградите е подсигурена със СОТ и видеонаблюдение.

Разпределението на пространството е следното:

Първи етаж – 105 кв.м.
• Дневен тракт;
• Трапезария;
• Кухня;
• 2 броя спални всяка със самостоятелен санитарен възел с баня;

Втори етаж – 54.87 кв.м.
• 2 броя спални всяка със самостоятелен санитарен възел с баня;
• Едната спалня има малка тераса с панорамна гледка към морето и плажовете на Слънчев бряг и Несебър;
• Коридор с вградени гардероби и шкафове.

Отоплението е подсигурено от камина и климатици, подовите настилки са ламинат и теракот, дограмата е PVC.

Направено е окабеляване за интернет и телевизия.

На снимките в галерията можете да разгледате актуалното състояние, обзавеждане и оборудване в имота.

Има възможност за закупуване на втора идентична вила, която не е с басейн, като цената й е същата.

При желание за закупуване на двете вили и обособяване на луксозна къща за гости с 8 спални, басейн и зона за отдих, цената е 210 000 евро. За повече информация, молим, обърнете се към отговорния за офертата брокер.

Селището е тихо и позволява пълноценни престои и отдих. В близост до имота има магазин за хранителни стоки, а на 5 минути пеш – кафенета и ресторанти. Пътят до най-известния морски курорт – Слънчев бряг – е 10 мин. с кола.


Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Видео

Карта

  Изпратете запитване