Стилен комплекс на първа линия до централния плаж на Лозенец

Лозенец, Бургас, България

Цена

€ 52 572 - € 187 952

1 368 €/м2 - 1 738 €/м2

Площи на жилищата: 37.17 м2 - 110.11 м2

Описание

Този елегантен комплекс е разположен само на 50 метра от плажа и морето в предпочитан за отдих район в Лозенец.

Лозенец е заобиколен от Странджа планина между градовете Царево и Китен. Комплексът привлича не само с неговата изискана архитектура, но също с много удобна локация, където ще намерите всичко. На пешеходно разстояние има аптека, училище, поща, магазини, кафета, ресторантчета.

Истински пясъчен плаж, дълъг и широк, лазурно, чисто и топло море в комбинация със скалистия нос и многобройните плажове наоколо ще ви накарат да се вклюбите в това място. Дълги и горещи южни дни под жаркото слънце и синьото море. Чудесни възможности за активна почивка и водни спортове - сърф, кайт и яхтинг.

Комплексът разполага с разнообразие от студиа и двустайни апартаменти с обзавеждане и оборудване:
• Под - висококачествен ламинат
• Стени - боядисани с латекс
• PVC дограма с двоен стъклопакет
• Врати - MDF
• Баня - монтирани смесители , мивка , тоалетна, душ, остъклени плочки

В допълнение може да закупите гараж. Поддръжка на паркомясто - 200 евро на година, на студио - 350 евро на година, на двустаен апартамент - 450 евро на година.

На разположение на живущите в комплекса ще има:
• басейни за големи и деца
• ресторант
• паркинг
• денонощна охрана
• изискан интериор

Апартаментите предлагат комфорт, лукс и неповторима атмосфера.

През последните години този рай на земята се превърна в предпочитано място за много хора, които искат да избягат от шума и претъпканите търговски курорти. До Лозенец се простира дълъг и живописен плаж, а в близост до Лозенец има два къмпинга. Ваканционното селище Лозенец се намира в южната част на Черноморското крайбрежие, където слънчевите дни са повече от дните на годината. Прекрасното рибно селище Лозенец се намира на 60 км от Бургас. До селото можете да стигнете с автомобил по международната магистрала Е87, с автобус от Бургас или по море от близкото пристанище на Царево.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване