Последни апартаменти в нова сграда във Варна

Център, Варна, България

Цена

€ 112 200 - € 112 200

851 €/м2

Площи на жилищата: 131.81 м2 - 131.81 м2

Описание

Тристайни и четиристайни апартаменти ново строителство в сграда пред Акт 16 в района на Лятно Тракия във Варна. Срок на въвеждане в експлоатация: септември 2019 г. Кооперацията е с асансьор и луксозни общи части. Имотите са изкючително подходящи за постоянно обитаване, тъй като в непосредствена близост се намират училища, детски градини, магазини и ресторанти, супрмаркети.

Обектите имат потенциал за краткосрочно и дългосрочно отдаване под наем.

Жилищата се продават без довършителни работи и обзавеждане:
• стени и таван - гипсова шпакловка
• под - циментова замазка
• блиндирана входна врата
• вътрешни МДФ врати
• Направено окабеляване за интернет, телевизия, телефон
• Вид дограма: PVC
• Отопление: изградени тръбни връзки за климатик

Сградата се намира в близост до бул. Владислав Варненчик, бул. Сливница, централен пазар, Гранд Мол Варна. В района ще откриете всички ежедневни удобства – хранителни магазини, ресторанти, кафенета, спирки на градския транспорт, аптеки, банкови клонове, училища, детски градини. Приморски парк е на 3 км от сградата, както и ЖП гара Варна. Летище Варна е на 9 км.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

снимки

Карта

  Изпратете запитване