Просторно студио на 1-ва линия в Елените

Слънчев бряг, Бургас, България

Цена

€ 43 000

722 €/м2

Площ: 59.54 м2

Описание

Изключително студио с прекрасна морска панорама, разположено в модерния апарт-хотел Андалусия / Andalucia, на 1-ва линия в Елените.

Напълно обзаведеното и оборудвано жилище се радва на отлично местоположение в стилен спа-комплекс с множество удобства и услуги на място, гарантиращи неповторим престой и почивка.

Просторното студио е с нетна площ 53.37 кв.м., и се намира на 8-ми етаж, облсужван от модерен, безшумен асансьор.

Площта е функционално разпределена между:

• Антре;
• Кът отдих и почивка с две отделни легла, които може да се събират;
• Кухненски бокс с дребна кухненска техника, хладилник с фризер, вградени котлони, абсорбатор;
• Кът за хранене;
• Дневна част с диван и телевизор;
• Баня с тоалетна, душ-кабина, пералня и бойлер;
• Балкон с външна мебел, откриващ прекрасна гледка към градината с басейн на комплекса, както и към морския залив.

Жилището е напълно обзаведено и оборудвано и се продава с наличното обзавеждане и оборудване, което можете да видите на снимките в галерията.

Апартаментът е климатизиран и завършен с подови настилки ламинат и теракот, PVC-дограма.

Апартаментът е отличен избор за търсещите ваканционен имот на българското море. Цялостният интериор е решен в неповторим стил, характерен за целия комплекс.

Сградата се радва на уникална локация, в живописен залив, на южните склонове на Стара планина, на 4 км североизточно от Свети Влас, на 8 км от Слънчев бряг, на 8 км от Несебър и на 48 км от Бургас.

Построеният в андалуски стил, апарт-хотел е завършен през 2007 година, с разнообразие от удобства като ресторант, лоби бар, кафене, детска площадка, амфитеатър, фонтани, алеи, басейн, конферентна зала с 300 места, фитнес, билярд, тенис на корт, боулинг, мини голф клуб, интернет клуб, уиндсърф.

Ваканционно селище Елените е разположено на първа линия на самия бряг, на 40 км от град Бургас и на 6 км южно от Слънчев бряг, в източните склонове на Стара планина. Курортът е с изцяло южно изложение, където планинският въздух се съчетава прекрасно с полъха на морския бриз.

Плажът в курорта очарова кристално бистра вода и чиста ивица. В курорта Елените около хотелите са изградени басейни за възрастни и деца, атракционни заведения, ресторанти предлагащи българска и европейска кухня, дискотеки, анимации, барове, кафета, магазини и клубове.


Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Видео

Карта

  Изпратете запитване