Двустаен обзаведен апартамент в комплекс Робинзон / Robinson

Слънчев бряг, Бургас, България

Цена

€ 45 500

579 €/м2

Площ: 78.60 м2

Описание

Отличен двустаен апартамент, разпределен на 2 нива, ситуиран в модерния комплекс Робинзон/ Robinson, само на 300 м от плажа и морето в Слънчев бряг.

Сградата се отличава със спокойна локация зад хотел „Фламинго”, до „Ивана Палас“, само на 300 метра от плажната ивица, на 400 м от центъра на курорта с всички модерни удобства и едва на 100 м от автобусна спирка.

Жилището е прекрасна възможност за инвестиция във ваканционен имот, който може да се отдава под наем или да бъде за лично ползване през цялата година.

Апартаментът се намира на втори етаж, като нетната му площ от 75.42 кв.м. се разпределя между:

• Дневен тракт с трапезна част;
• Кухненски бокс, визуално отделен от хола, напълно обзаведен – хладилник с фризер, вградени котлони,печка, абсорбатор, пералня;
• Спалня с удобно двойно легло, нощни шкафчета, гардероб;
• Баня с тоалетна и душ кабина;
• Балкон;
• Антре.

Апартаментът е с климатици, завършен с подови настилки ламинат и теракот, прозорци с PVC дограма. Годишната такса за поддръжка е 500 евро.

Комплекс Robinson се състои от две четириетажни блокчета, с озеленено дворно пространство с паркоместа, контролиран достъп чрез денонощна жива охрана, открит плувен басейн с детска част и пързалка. Всички апартаменти са закупени от частни лица и се ползват за лични нужди. В комплекса няма развлекателни заведения, което осигурява на собствениците тишина, спокойствие и сигурност.

Слънчев бряг е най-големият, най-модерният, най-космополитният почивен комплекс на българското Черноморие. Курортът разполага с плажна ивица с дължина около 8 км. и ширина от 30 до 60 м., ситен златистожълт пясък, естествени пясъчни дюни, равно пясъчно дъно, слънцегреенето е повече от 1700 часа – от м. май до м. октомври.


Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др. <

снимки

Видео

Карта

  Изпратете запитване