Обзаведен тристаен апартамент в комплекс Съни Дей 3 / Sunny Day 3

Слънчев бряг, Бургас, България

Цена

€ 24 000

328 €/м2

Площ: 73.09 м2

Описание

Предлагаме за продажба напълно обзаведен и оборудван тристаен апартамент с тиха локация, в комплекс Съни Дей 3 / Sunny Day 3, на 10 минути пеш от плажа и морето, в известния курорт Слънчев бряг.

Целогодишният комплекс има спокойна локация в западната част на курорта, на 2 км от красивия град-музей Несебър.

Сградата се намира в непосредствена близост до всички ежедневни удобства – супермаркет, кафенета, ресторанти, аптека, барове и магазини, като същевременно предлага уединение и спокойствие.

Апартаментът с нетна площ от 59.34 кв.м., е разположен на трети етаж. Състои се от:

• Коридор
• Хол с кът за хранене
• Кухненски бокс
• 2 спални
• 2 балконa
• Баня с тоалетна

Продава се напълно обзаведен и оборудван с печка, пералня, хладилник с фризер, аспиратор, климатик, окабеляване за кабелна телевизия, интернет.

Жилището е готово да посрещне своите нови собственици.

Годишната такса за поддръжка на комплекса е 480 Евро за апартамент.

Новопостроеният комплекс се състои от шест блока с по четири етажа. Разполага с хубави зелени площи, детска площадка, открит басейн, рецепция, ресторант, магазини, паркинг, бар, целогодишна охрана, редовен транспорт между всички апарт-хотели в Sunny Day комплекса и центъра на курорта с удобства и места за забавления.


Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване