Просторен двустаен апартамент в комплекс Винярдс/The Vineyards Resort

Ахелой, Бургас, България

Цена

€ 23 500

313 €/м2

Площ: 75 м2

Описание

Двустаен апартамент с площ 75 кв. м. в затворения комплекс "Винярдс" (The Vineyards Resort), разположен между Ахелой и Каблешково - уникален комплекс на живописен хълм, с независими вили и апартаменти. Стратегическото му местоположение до зелените хълмове на Стара планина, красивата панорама, разстоянието до средиземноморските курорти - всичко това го прави предпочитан и известен. Комплексът разполага с добра локация, далеч от шума на градската среда и в същото време само на минути от големите градове. Летище Бургас е на 14 км, на 10 км е курортът Слънчев бряг, на 10 км е град Несебър. Най-близкият плаж е само на 2 километра.

Жилището се намира на 2-ри етаж с площ от 75 кв. м. разпределена между:
• Хол с кухненски бокс
• Спалня
• Баня с тоалетна
• Балкон

Имотът се продава напълно обзаведен.

Винярдс е комплекс от затворен тип, красиво разположен сред богати зелени пасища с красива панорамна гледка към морето. Всички съоръжения са завършени в уникален архитектурен стил на българската възрожденска архитектура - червени керемиди, дървена ламперия, каменна облицовка. Комплекс "Винярдс" е сгушен в тихо и очарователно място, разположен на хълмове в долината на река Ахелой, с невероятна панорамна гледка към морето.

На разположение на собствениците и гостите в комплекс Винярдс има основен ресторант, барбекю ресторант, бар-басейн, лоби бар, 2 външни басейна, SPA център с отопляем вътрешен басейн, парна баня, сауна, руска баня, джакузи, фитнес, медицински корпус за луголечение, физиотерапия и кинезитерапия, фризьорски и козметичен салон, конферентна зала, възможност за заплащане с кредитни карти.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване