BeHome Apartments - жилищна сграда до Нов Български Университет

Овча купел, София, България

Цена

€ 140 000

1 149 €/м2

Площ: 121.85 м2

Описание

Бъдете у дома в кв. Овча купел!

Последен тристаен апартамент в тази нова сграда с жилища с комфортни разпределения и красиви гледки към града и планината, разположена в предпочитаната част на кв. Овча купел, само на 300 м от НБУ, в близост до ресторанти и кафенета, възловата ул. Монтевидео, ул. Бойчо Бойчев, медицински центрове, банки, спортни центрове, учебни заведения, магазини и други услуги от ежедневието. Дата на завършване -12.2023 г.

Сграда BeHome е на 6 етажа, с изложения във всички посоки, 31 апартамента, от които 4 са партерни със собствен двор. В допълнение може да се закупи гараж (общо 21 на брой, като 16 от тях са в сутерена и разполагат с мазета, които могат да се ползват и като склад за гуми, инструменти, велосипеди и др.), както и външни паркоместа с платформа за три коли една над друга по 17 000 евро.

Качественото изпълнение на сградата е гарантирано от дългогодишен опит в строителството, изградената система за контрол на качеството и използването на съвременни технологии и материали от световно известни производители.

Жилището се издава в следния вид:
• Стени и подове на шпакловка и замазка
• Бани на тапа
• Без радиатори, без интериорни врати
• Изградена инсталация за газификация, климатици и бойлер
• Иновативна пет камерна PVC дограма, с максимална усвояемост на дневната светлина. Качествени стъклопакети с немски обков
• Блиндирани входни врати от реномиран производител
• Максимална енергийна ефективност

Близостта до околовръстния път предоставя много добър комуникационен достъп. В квартала се движат трамваи 11 и 9 и автобуси 11, 45, 60, 73, 102. В района ще преминава и третият лъч на Софийското метро. Тук ще откриете разнообразие от учебни заведения, множество големи и малки магазини и ресторанти за бързо хранене.

Защо да закупите апартамент в сграда BeHome?
• Нови жилища до Нов Български Университет, възлови пътни артерии и ежедневни удобства
• Тих и спокоен район с лесен достъп до Околовръстен път и Витоша планина
• Висококачествено строителство с модерни технологии
• Отлично предложение за инвестиция или лично ползване
• Удобен достъп до централните удобства както с автомобил, така и с градски транспорт

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Видео

Карта

  Изпратете запитване