Регионални новини

12.09.2014 И жителите на столичния квартал "Люлин" вече си имат мол

Mediapool, 11.09.2014

Осмият търговски център в София – "Мега Мол", отваря врати в петък с тридневна развлекателна програма. Той е първият за живеещите в 200-хилядния квартал "Люлин" и е разположен на сравнително удобно и за останалите жители на София – непосредствено до метростанция "Западен парк". Търговският център залага на пазаруването и по-малко на развлеченията. Разполага с паркинг с 600 места.

Магазините
На площ от 24 хил. кв. метра разгърната застроена площ са разположени 100 магазина. Австрийската верига BILLA открива първия си обект в софийски мол. Другият основен наемател е новата българска верига за техника Techmart, която също открива първия си магазин в търговски център. До момента компанията има два обекта в столицата – на бул."Бъкстон" и на околовръстния път.

От модните марки присъстват H&M, Benetton, Deichman, Reserved, Cropp, House и Mohito, Sport Vision, Grupofiori, Za Za. Магазинът за играчки е на Hippoland.
За децата има площадка за игри на открито и на закрито, които се управляват от Capella Play.

Молът отваря врати с 80% запълняемост на търговските площи, като имаме договори за още 15%. До края на годината очакваме молът да бъде напълнен с наематели, каза Мариана Васева, ръководител отдел "Лизинг" в ECE – компанията, която отговаря за отдаването под наем на площите.

Наемните цени в "Мега Мол" са близки до тези в другите софийски молове. Според наематели за малък магазин се плаща между 40 и 50 евро/кв.м. Наемите на ключовите клиенти, които ползват по 2000 кв. м., са наполовина по-ниски.

Забавленията
За откриването на мола е предвидена тридневна развлекателна програма. Вечерта в петък ще има концерт с участието на Тина Търнър, Лучано Павароти, Бионсе, Джот Бон Джоуви и Лайза Минели, но не истинските, а техните двойници от тв предаването "Като две капки вода".

За събота е планирано 12-часово модно ревю, което ще бъде съпроводено с концерт на Графа, Рафи и Михаела Филева.

В неделя на фокус са децата, които могат да гледат куклен театър или да играят на "Вкарай гол в Mega Moll" със специалното участие на Гацо Бацов и младите таланти Крисия и г-н Андреев.

Инвеститорът
Предприемач на проекта е австрийската група Real4You, която е инвестирала около 50 млн. евро. Инвеститорът очаква да върне направеното си вложение в период на 15 – 20 години.

Финансирането на проекта е осигурено от австрийската ERSTE Bank. За управлението и отдаването под наем на търговските площи отговаря "ЕЦЕ България".

Real4You имат планове и за други инвестиции у нас. Следващият им проект е за търговски център в Ямбол от типа big box.

Вижте нашите оферти на имоти в квартал Люлин

  Още новини
Последни регионални новини
Круизът Бургас – Истанбул ще струва €70 в двете посоки

20/Юни/2019
https://lupa.bg

От 1-ви юни до 15-и септември следващата година се очаква да стартира редовната круизна линия Бургас – Инеада – Истанбул. 70 евро ще бъдат цените на билетите в двете посоки, а за сезон са планирани 45 плавания в едната и в другата посока.

От Морската гара в Бургас до турския град Инеада плаването ще продължава около 2 часа, а до Истанбул – 4,5 часа като се избягват границите.
... прочети повече

Коментари от клиенти
Специални благодарности за личното и професионално отношение на Цветан Кемеров при осъществяване на ...
Уважаеми г-не/г-жо, Благодаря Ви за бързата реакция на запитването ми. С удоволствие ще правя ...
Нашите най-искрени благодарности на Мирослав Караколев, регионален мениджър в офис Стара Загора, ...
Не губете време за оглед! Организирайте оглед на имоти по Skype!
Вижте как ще помогнем за успешната продажба на вашия имот
Най-предпочитаният планински курорт от българските купувачи! Вижте нашите топ оферти
Време за морски имот! Вижте най-добрите оферти от Слънчев бряг и района!
Луксозен комплекс на ул. Мур до бул. България
Последни Новини
Заповядайте в новия ни офис в гр. Бургас!

12/Юни/2019
BULGARIAN PROPERTIES

Следвайки стратегия за присъствие със собствени офиси във всички големи градове и курорти в страната, с най-голямо удоволствие бихме искали да ви съобщим, че открихме нов офис в гр. Бургас.

Той се намира в модерна офис сграда в кв. Лазур с адрес:

ул. Адам Мицкевич 5, вх. Б, ет. 2, офис 2 - точно над клона на БАКБ
Вижте офиса на картата
Тел: 056 828 449... прочети повече

Последни регионални новини
Круизът Бургас – Истанбул ще струва €70 в двете посоки

20/Юни/2019
https://lupa.bg

От 1-ви юни до 15-и септември следващата година се очаква да стартира редовната круизна линия Бургас – Инеада – Истанбул. 70 евро ще бъдат цените на билетите в двете посоки, а за сезон са планирани 45 плавания в едната и в другата посока.

От Морската гара в Бургас до турския град Инеада плаването ще продължава около 2 часа, а до Истанбул – 4,5 часа като се избягват границите.
... прочети повече

Знаете ли, че?
Очаква се икономиката тази година да е малко по-добра от миналата

08/Май/2019
www.mediapool.bg, 07.05.2019

Европейската комисия очаква икономическият растеж у нас леко да се възстанови тази година и да достигне 3.3% на фона на отчетените 3.1% през 2018 г. Това става ясно от пролетната икономическа прогноза на комисията. За сравнение, прогнозата на българското правителство за 2019 г., която първоначално бе... прочети повече