Регионални новини

22.10.2014 София Ринг Мол отваря на 6-ти ноември

Новини дир.бг, 21.10.2014

Най-новият търговски и развлекателен център в столицата София Ринг Мол, ще отвори врати на 6-ти ноември тази година, съобщи компанията, като допълва, че този мол е много различен от останалите молове в столицата и в цялата страна.

Общата отдаваема площ на търговския комплекс заедно с вече изградения магазин на ИКЕА е над 100 хил. кв. метра.

Амбициите на инвеститорите в проекта са той да бъде представител на модерните търговски центрове от ново поколение, които поставят акцент върху местата за забавление, спорт, отдих и за прекарване на свободното време, а не само върху шопинга, каквато е концепцията на повечето молове в България.

Освен с ключовото си местоположение точно до ИКЕА, между Витоша и центъра на града, София Ринг Мол се отличава от останалите търговски центрове и с уникалната си архитектура, която залага на големи отворени пространства, широки тераси с изглед към планината, стъклени фасада и покрив, много повече естествена светлина във вътрешността и зелени площи, простиращи се на 28 000 кв.м. Молът включва над 200 магазина, мултиплекс с 10 кинозали с VIP салони. Любителите на модата ще могат да открият там над 400 модни марки, от които 70 – напълно нови за българския пазар. Бъдещите посетители ще могат да ползват безплатно паркинга на мола. На тяхно разположение ще бъдат общо 3 500 паркоместа и автомивка. За първи път в София ще има и специално обособен VIP паркинг.

С грижа за максималния комфорт и удобство на своите посетители търговският център ще предлага безплатен wi-fi, както и автобусна линия до обекта.

С откриването на София Ринг Мол първия си магазин в България ще отвори и най-голямата гръцка верига универсални магазини NOTOS Galleries, както и най-големият увеселителен център на закрито в страната – FUNTASY Ring Park, който ще предлага забавления за малки и големи деца върху площ от над 6,500 кв.м. Сред наемателите на новия търговски комплекс са и веригите „Пикадили”, „Техномаркет”, „Mr. Bricolage”, „Явор”, „New Look”, „Intersport” и най-големата закрита картинг писта в България.

Инвеститори на София Ринг Мол са гръцката Fourlis Group, която търгува с дълготрайни продукти, и Danaos Group, които се занимават с корабни превози, информационни технологии, строителство, банки и финансови услуги.

Наскоро се разбра и, че разширението на софийското метро предвижда третият метродиаметър да стига точно до София Ринг Мол.

Недвижими имоти в София за продажба и под наем

Разгледайте всички предложения за отдаване и покупка на офис в град София

Магазини в София за продажба и под наем

  Още новини
Последни регионални новини
Софийските райони, в които живеят най-богатите

18/Март/2019
fakti.bg

„Богат” център, „заможен” юг и „беден” север. Тези три групи квартали могат да бъдат очертани, когато става дума за това хора с какви доходи живеят в тях. Анализ на „Визия за София” показва столичните квартали, в които живеят хората с най-високи доходи.

Средният месечен доход е 1312 лв., сочат данните на НАП. В три столични района той значително надвишава тази сума, а именно: Средец... прочети повече

Коментари от клиенти
Току-що продадох апартамента си в София чрез Bulgarian Properties и не мога да кажа нищо друго освен ...
Благодаря ви много за бързото и компетентно прехвърляне на имота, който аз купих в град Обзор. Юрист ...
Ha финала сме на сделка за продажба на имот чрез Бългериан Пропертис. Имах късмет и попаднах на адв. ...
ЕВ Резидънс в кв. Витоша, до бул. Г.М. Димитров и Симеоновско шосе. Завършване - 12.2018
Най-предпочитаният планински курорт от българските купувачи! Вижте нашите топ оферти
Не губете време за оглед! Организирайте оглед на имоти по Skype!
Разходете се из имотите с помощта на специално заснетите видеоклипове!
Разнообразни имоти в Созопол и района. Заповядайте в офиса ни в Созопол!
Последни Новини
Полина Стойкова за в-к Строител: Пазарът е изключително активен от началото на 2019 г.

05/Март/2019
http://vestnikstroitel.bg

„През първите два месеца на 2019 г. станахме свидетели на силен старт на пазара на жилищни и ваканционни имоти. Интересно е, че през февруари се забеляза изключителна активизация в цялата страна, като традиционно водеща роля имаше София.“ Това съобщи за вестник „Строител“ Полина Стойкова MRICS, изп. директор на Bulgarian Properties.

Според нея прогнозите на експертите от бранша за ... прочети повече

Последни регионални новини
Софийските райони, в които живеят най-богатите

18/Март/2019
fakti.bg

„Богат” център, „заможен” юг и „беден” север. Тези три групи квартали могат да бъдат очертани, когато става дума за това хора с какви доходи живеят в тях. Анализ на „Визия за София” показва столичните квартали, в които живеят хората с най-високи доходи.

Средният месечен доход е 1312 лв., сочат данните на НАП. В три столични района той значително надвишава тази сума, а именно: Средец... прочети повече

Знаете ли, че?
€3.6 млн. за най-скъпата къща у нас

05/Март/2019
telegraph.bg

3,6 милиона евро струва най-скъпата къща в България в момента, която е пусната за продан в началото на 2019 г.

Луксозният имот на два етажа в столичния квартал „Бояна“ е развълнувал американското издание „Ню Йорк таймс“. В последния си брой те публикували статия за жилищния пазар в Бъл... прочети повече