Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Морски ваканционен комплекс съчетава красива природа и всички удобства на големия курорт

2009-07-20   |  Деси Бакърджиева, stroitelstvoinfo.com, 20.07.2009

В последна фаза на реализация е проектът “Сънсет Кошарица”. До края на август ще приключи третата част на един от най-отличаващите се ваканционни обекти по българското Черноморие. Той представлява луксозен жилищен ансамбъл от затворен тип, който предлага рядка комбинация от напълно самостоятелен ваканционен комплекс, разположен сред красива природа, и бърз и лесен достъп до всички удобства на големия курорт. Намира се в подножието на Стара планина, в края на село Кошарица - само на 6 км от Слънчев бряг и на 30 минути от летище “Бургас”.

Местоположението е уникално, тъй като е близо до морския бряг и в същото време далеч от шума на тълпите. Гледката във всички посоки създава невероятно усещане, тъй като от едната страна се вижда морето, а от другата се извисяват зелените хълмове на планината. Друго предимство на района е, че въпреки нарасналата популярност на селото “Сънсет Кошарица” остава извън натовареността на гъстозастроените райони. Причината е, че комплексът е ситуриан на територия, определена като екозона, включена в програмата “Натура 2000”. Той е част от местен проект за енергийна ефективност. Тези два ключови фактора са вложени в дизайна и строителството на обекта, за да гарантират, че и предприемачът, и собствениците на апартаменти ще допринасят за опазването и защитата на околната среда в района.

Инвеститор на луксозния комплекс е “Бийч Апартмънтс” ООД. Архитектурната част е дело на проектантската фирма “Art New Vision”. Строителството се изпълнява от “Евробилдинг Инженеринг” ООД. Ексклузивен консултант по продажбите и отдаването под наем на площите в проекта е “Бългериан пропертис” ООД. Управлението и поддръжката на сградите е поверено на “Пропърти Мениджмънт БГ”.

“Сънсет Кошарица” се състои от две пететажни сгради, разположени една срещу друга. Обектът разполага с три типа апартаменти - ателиета и жилища с 2 и 3 спални. Заложените екстри предоставят допълнителни възможности за почивка и релаксация на територията на комплекса. Предвидени са лоби бар и кафене за гостите. Между сградите е построен и голям басейн с отделна детска част и тенис корт, който може да се използва и като игрище за волейбол или баскетбол. “Сънсет Кошарица” разполага още с площадка за деца и добре аранжирани градински площи.

Собствениците ще имат възможност да ползват и всички услуги на територията на целия комплекс, които включват 5 басейна и 3 мокри бара, спортен център с фитнес зала и зала за аеробика, модерен SPA център, салон за красота, два ресторанта, конферентна зала за 120 души с аудио- и видеоапаратура, минимаркет.
Над 30 000 кв. м е общата разгъната застроена площ на комплекса. Първите му две фази - “Сънсет Апартмънтс I” и “Сънсет Апартмънтс II”, вече са завършени и са в експлоатация.

Гледайте филма за „Сънсет Кошарица”, показан по националната телевизия TV7

  прочети повече статии

Сподели
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още

Изпратете запитване