Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Създават сайт за България като туристическата дестинация

2010-09-15   |  lev.bg

До края на следващата година с близо 6,5 млн. лева по ОП „Регионално развитие” ще бъде създаден сайт на туристическата дестинация България и мултимедиен каталог на туристически обекти. Изпълнител на проекта е Министерството на икономиката, енергетиката и туризма.

Националният туристически портал ще бъде на девет езика, сред които арабски и иврит, и ще представя над 400 обекта и маршрута, обясни ръководителят на проекта Стоян Георгиев.

Изработването на сайта, който използва съществуващия туристически портал на България, ще струва 2 млн. лв.
Анализ на икономическото министерство показва, че интернет е най-ефективният и ценово изгоден начин за представяне на България като туристическа дестинация.

По данните на Euromоnitor онлайн туристическият пазар в рамките на Европейския съюз до 2011 година се очаква да нарасне с 20 процента и да достигне обем от 65 млрд. евро.

Това няма да е сайт, който просто рекламира България, а в него ще има препратки към други източници на информация, туристически организации, туроператори, коментира Стоян Георгиев.

Разгледайте нашите ТОП ОФЕРТИ

  прочети повече статии

Сподели
Лятото е все по-близо! Осигурете си собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още

Изпратете запитване