Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

3 причини да изберете „Спестовен жилищен кредит“ пред стандартния жилищно-ипотечен кредит

2014-10-15

1. Възможност за контрол върху параметрите на кредита

Проучванията на пазара показват, че българските кредитополучатели държат да упражняват максимален контрол върху средствата и кредита си. „Спестовен жилищен кредит“ от Пощенска банка е разработен именно в отговор на това изискване. Кредитът предоставя възможност на клиента да намали лихвата по кредита си, като увеличи размера на спестяванията си в банката. Достатъчнo e средствата по сметки да надхвърлят 1 000 лева и кредитополучателят автоматично ще получи отстъпка от лихвата си. Благодарение на по-ниската лихва, месечните вноски автоматично намаляват и така клиентите спестяват от разходите си по кредита. Отскоро продуктът се предлага и с опция за автоматично съкращаване на срока на кредита. При този вариант потребителите спестяват не само пари, но и време.

2. По-бързо изплащане на кредита

Потребителите са все по-добре запознати с предлаганите от банките условия и очакват да получат не само изгодно ценово предложение, но и продукти, които им носят добавена стойност. Това важи и за сегмента на жилищното кредитиране. Хората приемат положително новаторските решения, които им дават повече гъвкавост и контрол върху кредита. Успешен пример за такъв продукт е иновативният „Спестовен жилищен кредит“. Благодарение на автоматичните отстъпки от лихвата по кредита, клиентите могат да изплатят дома си до 6 години по-бързо и при това без да се налага увеличение в размера на месечните вноски и без да се правят допълнителни плащания. По-късият срок на изплащане е търсен от почти всеки клиент, защото българските потребители предпочитат бързо да се освобождават от финансовите си задължения.

3. Привлекателна лихва до края на годината

Информацията е злато. Често банките предлагат продукти с промоционални и изгодни условия, които са в полза на клиента. Добре е да следите и да се информирате за актуалните оферти. До края на 2014 г. Пощенска банка предлага и атрактивни нива по лихвите на „Спестовен жилищен кредит”. В зависимост от размера на средствата на клиента в банката лихвата ще намалява до 5.59%. Клиентите ще продължат да разполагат със спестяванията си свободно и да получават приходи от лихви по тях. Дори и да нямат вложения в банката, кредитополучателите ще се възползват от изключително изгодна първоначална лихва от 6.19%, която автоматично ще започне да намалява в зависимост от размера на средствата им в банката.

Прочетете и за кредит "Премиум" от Пощенска банка

Получете предварително одобрение за кредит

  прочети повече статии

Сподели
Лятото е все по-близо! Осигурете си собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още

Изпратете запитване