Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Нова жилищна сграда в центъра на София се отличава с чудесно местоположение и комфортна среда

2009-08-31   |  stroitelstvoimoti.com, 31.09.2009

В напреднала фаза е реализацията на жилищния проект “Антим суитс” в столицата. Сградата е разположена в сърцето на София, на ул. “Антим I”, в близост до бул. “Тодор Александров” и улиците “Пиротска” и “Цар Симеон”. Местоположението на обекта съчетава предимствата на тихата малка уличка, от която за минути пеша се стига до реномираните търговски и бизнес центрове на града, както и до основен столичен булевард, откъдето всяка дестинация е достъпна. От години този район привлича много инвестиции, като една от най-значимите е “Mall of Sofia”.

Строител и инвеститор на “Антим суитс” е “ММ-КО” ЕООД. Архитектурният проект е дело на арх. Веселин Нягулов. “Бългериан Пропертис” ООД е ексклузивната агенция за продажба на имоти.

Разгънатата застроена площ на сградата е около 2000 кв. м. Тя ще разполага с 15 апартамента, 3 ателиета и 13 гаража, офис и магазин. Разпределението на стаите е изключително функционално, като пространството е оползотворено така, че да се спестят излишни коридори и антрета. Малкият брой жилища пък предразполага към по-лесно поддържане на общите площи в блока. От по-високите етажи се разкриват възхитителни гледки над покривите на съседните сгради към Витоша и кубетата на храм-паметника “Александър Невски”.

Дизайнът на фасадата е силно въздействащ с умелата комбинация на дърво и декоративна релефна мазилка в топли тонове, което създава лукс и хармония. Използвана е PVC дограма с цвят на златен дъб, която допринася за привлекателния облик на жилищата както отвътре, така и отвън.

За изпълнението на общите части са предвидени материали в топли тонове, като покритието ще бъде от висококачествен мрамор. Всеки детайл на общите площи - дървената масивна входна врата, иноксовият асансьор с огледало и озвучаване, осветлението със сензори за движение - ще допълва цялостната хармоничност в сградата.

Помислено е и за сигурността. Ще бъдат монтирани камери за видеонаблюдение, които ще се следят от 24-часова охрана в обособено за целта охранително помещение.

Очаква се реализацията на проекта да бъде завършена през декември 2009 г.

АНТИМ СУИТС
  прочети повече статии

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище тук!
Вижте още

Изпратете запитване