Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Компания пусна огледи на имоти по Skype

2012-05-19   |  Класа, бр.1270, 19.05.12

Огледи по Skype предлага фирмата за недвижими имоти Bulgarian Properties. Услугата включва разглеждането на много обекти с видеоклип. Тази иновативна маркетинг стратегия се използва за първи път у нас в сферата на недвижимите имоти.

Възможността да се спестят време и пари по този начин, както и досадните огледи на място позволява по-бързо и ефективно да се направи подходящ избор, посочват от агенцията. След набелязването на подходящите имоти за оглед те пак могат да бъдат посетени на място.

Фирмата е изчислила, че този преглед по Skype отнема 15-20 минути, като през това време брокер описва целия обект и всички детайли, които могат да се видят отблизо. В реално време могат да се задават въпроси и да се общува с брокера. Единственото, което е необходимо, е наличието на компютър с интернет връзка, микрофон и Skype.

В момента чрез Skype услугата могат да се разгледат 700 имота

  прочети повече статии

Сподели
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още

Изпратете запитване