Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Качеството личи по архитектурата и изпълнението

2008-05-27   |  Пари, бр.98, 23.05.08

Купувачите оценяват не само имота като такъв, а и заобикалящата среда, инфраструктурата, удобствата, поддръжката и управлението, а не на последно място - продажбеното и следпродажбеното обслужване, което получават.

Разпределение
Качественият проект си личи по функционалната архитектура на жилищата и общите части на сградите - хубаво е да няма остри ръбове, да има обслужващи помещения в апартаментите с възможност за монтиране на пералня/сушилня и бойлер и/или килер. В по-големите апартаменти може да се предвидят дори дрешници към спалните, светли кухненски боксове и т.н. Затова, ако си търсите жилище, независимо дали за да живеете в него или за инвестиция, опитайте се да си отговорите на следния въпрос предлага ли ми този проект достатъчно удобство.

Материали
На етап проект купувачът трудно може да се убеди за качеството на крайния продукт, но ако инвеститорът е с опит и е реализирал качествени обекти, това може да бъде някаква гаранция. Качественото строителство се познава по материалите, които се използват - керамични тухли, качествена топлоизолация, гранитогрес или камък, разбира се, без те да бъдат спестявани до максимум. Важни са и качеството на самото изпълнение, и контролът върху него - това вече е и доказателство за професионализма на самия предприемач и строител.


Разгледайте нашите горещи оферти!
  прочети повече статии

Сподели
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още
Последен апартамент в AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още

Изпратете запитване