Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Как се променя предназначението на едно помещение в жилището ни или на цял един имот?

2014-05-07   |  www.bnr.bg, 29.04.2014г.

В сезона на ремонтите, във времето, в което фантазията ни се развихря със скорост право пропорционална на цъфтящата природа отвън, решаваме да прeвърнем кутийките, които до сега сме помещавали в жилищния блок в широко раздвижено помещение, съвсем по западен образец. Дори сме сметнали колко пари ще ни трябват за ремонта. Дали обаче е толкова просто… Дали като съборим стената между кухнята и хола, после тази към спалнята, после разделим или обобщим тоалетната с банята... а защо да не ги преместим на терасата, за да отворим повече пространство?

Дали всичко това е редно, законно и как трябва да постъпим, за да не навредим на другите, респективно и на себе си? Как се променя предназначението на едно помещение в жилището ни или на цял един имот? На тези въпроси отговаря адвокат Владислава Галева в интервю за БНР.

Чуйте интервюто с адвокат Владислава Галева от сайта на БНР

  прочети повече статии

Сподели
Последен апартамент в AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още

Изпратете запитване