Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Най-високата сграда в България с първо отличие

2015-12-12   |  www.profit.bg,

Най-високата сграда в България спечели първото си отличие. Наградата е за най-добра бизнес сграда от конкурса „Сграда на годината“.

Комплексът Capital Fort е изцяло офисна сграда, с две постройки и с над 80 000 кв. м РЗП, както и подземни паркинги със 750 паркоместа.

Capital Fort се издига на 126 метра и разполага с конферентни зали, банкови офиси, ресторанти, заведения за бързо хранене, зимна градина, магазини, шоуруми, салон за красота, детски кът, туристическа агенция, химическо чистене и др.

Проектът е на Atkins Великобритания, в чието портфолио влизат още Burj Al Arab и Bahrain World Trade Center.


  прочети повече статии

Сподели
Последен апартамент в AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още

Изпратете запитване