Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Нов комплекс ще строят в Люлин

2009-11-12   |  Сп. Имам Имот, ноември-декември 2009 г., със съкращения

Строителството на нов жилищен комплекс ще започне през март 2010 г., съобщиха от компанията за недвижими имоти “Бългериан Пропертис”.

“Люлин Суитс” ще бъде разположен в 8-и микрорайон на столичния квартал Люлин, зад супермаркет Била. Комплексът ще се състои от две сгради, в които ще има общо 26 апартамента, 2 магазина и 3 офиса. В зависимост от желанието на клиента, жилищата ще бъдат напълно или частично завършени. Комплексът ще разполага с подземни паркоместа и мазета към всеки апартамент, които ще се плащат отделно.

Цената, на която се предлагат имотите в бъдещия комплекс, е 570 евро/квадратен метър (при предаване на замазка и шпакловка). Комплексът трябва да бъде завършен за около 20 месеца - през ноември 2011 г.

“Люлин Суитс” е разположен на малка уличка, в близост до която се намират станция на метрото, автобусна спирка и широкият булевард “Царица Йоана” с бърз достъп до центъра на града. В района се намират още магазинът за бяла и черна техника “Технополис”, няколко училища, детски градини, медицински центрове, ресторанти и кафенета. Добре развитата инфраструктура гарантира комфортен начин на живот за всеки, решил да си купи имот в новия комплекс. Районът е предпочитан от семейства с деца и млади хора основно заради удобствата на квартала, добрите транспортни връзки и изгодните цени на имотите.

Проектът “Люлин Суитс” е дело на Artnewvision - едно от успешните архитектурни студиа в София. Двете жилищни сгради ще са разположени в общ парцел, който е с излаз на две улици. От запад това е улица “Гоце Делчев”, която се явява главен подход и към нея е ориентирано влизането в подземния гараж, обслужващ комплекса, както и подхода към сграда “А”. От юг ще бъде изградена тупикова улица, осигуряваща достъпа до сграда “В”. Основната цел при проектирането е била доброто функционално решение на отделните апартаменти и на общите комуникационни пространства, добра организация на пространствата между сградите, лесна и удобна връзка с общите части и с градинката около двата блока, както и разумно усвояване на площите на парцела.

Проектът е съобразен с градоустройствените ограничения на парцела - нормативни отстояния между съществуващи и новопроектирани сгради, застроителни показатели, допустима височина на сградите, основни подходи, максимално ослънчаване и добро проветрение, осигуряване на необходимостта от паркоместа. Двете сгради имат общ сутерен, където ще бъдат разположени паркоместата и мазетата към отделните апартаменти.

До подземното ниво ще стигат двете стълбища и двата асансьора на сградите, за да се осигури лесен и директен достъп на живеещите в комплекса. На партерното ниво, освен главните входове на сградите, ще има два магазина с връзка към ул. “Гоце Делчев” (за бл. “А”), и офисна част с отделен вход (към блок “В”).

“Люлин Суитс” ще бъде изграден от строително-предприемаческата компания “Чобанов и Стоянов” ООД. В своето портфолио фирмата има над петнадесет завършени жилищни и ваканционни комплекса. Тя е позната с високото качество на обектите си, спазването на сроковете на завършване и на поетите ангажименти. “Чобанов и Стоянов” ООД е дъщерна фирма на “Бългериан пропертис”.

Собствениците на апартаменти в “Люлин Суитс” ще могат да се възползват от услуги, свързани с поддръжката, управлението и отдаването под наем на техния имот, които се предлагат от фирма PropertyManagement.BG, уточниха още инвеститорите. Компанията би могла да бъде ангажирана с цялостното управление на комплекса, в случай че мнозинството собственици решат да се възползват от услугите.

“Люлин Суитс” ще бъде построен с най-висококачествени и модерни строителни материали и техники, предлагайки енергийно ефективни домове, които са лесни и евтини за поддръжка.

Сградата и апартаментите ще бъдат завършени в съответствие с БДС - “на машинна замазка и шпакловка”, с входни врати от МДФ и ПВЦ дограма.

Общите части на сградата ще са напълно завършени - стени с латекс, гранитогрес на пода и осветителни тела - плафони. Срещу допълнително заплащане фирма “Чобанов и Стоянов” ООД предлага довършване до ключ с качествени български материали, избор на плочки, ламинат и на латекса за стените.

Компанията за обзавеждане и интериори FURNISH.BG/Home Design пък предлага изгодни пакети за обзавеждане. Техните цени зависят от типа на апартамента - около 5000 евро за студио (боксониера), 6200 евро за двустаен апартамент (с една спалня) и 7300 евро за тристаен апартамент (с две спални). Пълният пакет за обзавеждане включва абсолютно всичко необходимо, за да може имотът да бъде използван от собствениците или наемателите.

Всеки апартамент в “Люлин Суитс” може да бъде резервиран с депозит от 5% от покупната цена. От “Бългериан Пропертис” предлагат различни схеми на плащане и отстъпки за своите клиенти.

“Люлин Суитс”

Разгледайте нашите НАЙ-ИЗГОДНИ ОФЕРТИ

Разгледайте нашите ИМОТИ С НАМАЛЕНИ ЦЕНИ

  прочети повече статии

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още

Изпратете запитване