Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Нови девет онлайн услуги в имотния регистър

2018-03-20   |  Труд, 20.03.18, с.3

Нови девет онлайн услуги ще премахнат административната тежест в имотния регистър. От средата на 2019 г. ще можем да плащаме за услуги на регистъра изцяло електронно, без да са нужни сканирани документи, както в момента.

Агенцията по вписванията ще ни известява с емейл за промени в партидата за определен имот, ако сме заинтересована страна по дадена сделка. Ще може да получаваме онлайн и редица документи - преписи, удостоверения за лице, имот или период, както и ще имаме онлайн достъп до други административни услуги, като например калкулатор, който ще изчислява дължимите такси към Агенцията по вписванията.

Регистърът ще може да дава информация за данъчни цели на всички държавни институции, включително и на общините, уточни Йорданка Мравкова, координатор на проекта.

Вижте обектите ни ново строителство в София

Колко струва Вашият имот? Заявете безплатна консултация


  прочети повече статии

Сподели
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още

Изпратете запитване