Отново рок звезди в Каварна

2008-06-19   |  avtora.com

Manowar, Slayer, Alice Cooper и In Flames ще са специалните гости на тазгодишното издание на Калиакра Рок Фест в гр. Каварана, стана ясно по време на пресконференция, организирана по повод фестивала. Организатори на тридневното събитие, което ще се проведе на стадион Калиакра в Каварна, са Жокер Медиа в партньорство с Община Каварна.

Фестивалът започва на 5 юли с концерт на легендарната група Manowar, която събра 20 хиляди души по време на заключителния концерт на Калиакра Рок Фест през 2007 г.

На 6 юли на стадиона в Каварна ще пее бащата шок-рока Alice Cooper. Фестивалът ще бъде закрит на 7 юли с общ концерт на шведите In FLames и траш метъл величията Slayer.

"За трите дена очаквам посещаемост от около 35 - 40 хиляди души. Очаквам и разширяване на продажбите на билети в Румъния", каза кметът на Община Каварна Цонко Цонев по време на пресконференция.

Фестивалът Калиакра Рок Фест се организира за трета поредна година и се смята за едно от най-значителните рок събития на Балканския полуостров. В рамките на предишните му две издания са гостували групи като Manowar, Motorhead, Heaven and Hell, Twisted Sister, Testament и Helloween.

Цената за тридневния билет за събитието е 90 лв., като ще има възможност феновете да си купуват и билети за отделните концерти.

Програмата на Калиакра Рок Фест 2008 е следната:

• Manowar и Alice Cooper - Стадион Калиакра, Каварна, 05 и 06.07.2008
• Manowar и Slayer + In Flames - Стадион Калиакра, Каварна, 05 и 07.07.2008
• Alice Cooper и Slayer + In Flames - Стадион Калиакра, Каварна, 06 и 07.07.2008
• Manowar, Holyhell, Sixth Sense - Стадион Калиакра, Каварна, 05.07.2008
• Alice Cooper - Стадион Калиакра, Каварна, 06.07.2008
• Slayer, In Flames - Стадион Калиакра, Каварна, 07.07.2008


Разгледайте нашите оферти в Каварна

  прочети повече статии

Сподели
Модера Резидънс - затворен комплекс със собствен парк
Комплексът е проектиран с идеята да отговори на потребността от градско жилище на съвременния човек с активен начин на живот. Той притежава отлично съчетание между качествено строителство, функционалност, спокойствие и сигурност.
Вижте още
Vitosha View - емблематичен комплекс в полите на Витоша
Витоша Вю е висок клас жилищен комплекс в кв. Кръстова вада в София. Съчетанието на модерна градска среда и непосредствена близост до Витоша създава усещане за дом, с комфорт и удобство, с бърза комуникация и красиви градини с много зеленина.
Вижте още

Изпратете запитване