Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Руснаците проучват всичко подробно

2013-12-09   |  Монитор, 09.12.13

Интересът на руснаците към морските ни курорти и Банско е 3 към 1 в полза на крайбрежието, смята Полина Стойкова от BULGARIAN PROPERTIES.

„33 700 евро е средната цена, на която руснаците са купували жилища по морето през лятото по Черноморието ни”, уточнява тя. По думите й за зимните ни курорти (основно Банско) тя е 25 400 евро.

„Руснаците все по-често си позволяват да инвестират и в сгради в процес на строителство, но това се отнася главно за затворени комплекси, но след внимателно проучване на репутацията на строителя и след като се уверят, че това е наистина качествен проект”, уточнява Стойкова.

„Те не са доверчиви като ирландците. Много внимателно проучват, четат коментари и форуми, имат и предимство, че разбират и написаното на български”, смята Стойкова.



  прочети повече статии

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още

Изпратете запитване