Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

„Стамболийски Бридж“ навлезе в нова строителна фаза

2009-11-18   |  Деси Бакърджиева, stroitelstvoinfo.com, 16.11.2009

Започна третият етап от реализацията на жилищно-офисната сграда „Стамболийски Бридж“, разположена в централната част на София. Проектът се изгражда до старинен мост на бул. „Ал. Стамболийски“, точно на кръстовището с бул. „Инж. Иван Иванов“, и е в близост до един от най-динамично развиващите се бизнес райони на столицата - този около бул. „Т. Александров“. Това прави местоположението му изключително атрактивно, тъй като то съчетава духа на стара София и съвременния град. Важно предимство на комплекса е и близостта му с центъра, до който се стига за около 10 минути пеша.

Инвеститор на проекта е „Плам 92“ ООД. Третият етап на „Стамболийски Бридж“ е проектиран от „MS Prime Studio“. Главен изпълнител на строителството е „Ар Ди Инженеринг“ ООД. Управлението и поддръжката на сградата е възложено на „Пропърти Мениджмънт БГ“ ООД. Консултантът по продажбата на имотите в обекта е специализираната агенция „Бългериан Пропертис“ ООД. От компанията съобщиха, че в момента площите в комплекса се продават за 700 евро на кв. м.
Внушителното здание се издига на 13 етажа и е с обща разгъната застроена площ 7321 кв. м. Проектантите са заложили на оригинален и запомнящ се екстериорен и интериорен дизайн в комбинация с отлична функционалност. Обектът разполага и с допълнителни удобства, както и с търговски център на три нива.

Очаква се строителството на „Стамболийски Бридж“ да приключи през юли 2010 г.

Стамболийски Бридж


  прочети повече статии

Сподели
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище тук!
Вижте още

Изпратете запитване