Двустаен апартамент в комплекс Sea View в Свети Влас

Свети Влас, Бургас, България

Цена

€ 33 000

581 €/м2

Площ: 56.76 м2

Описание

Представяме на Вашето внимание двустаен апартамент в жилищен комплекс от затворен тип с басейн, разположен в непосредствена близост до яхтеното пристанище в Свети Влас.
Комплексът е проектиран в средиземноморски стил и се състои от четири етажа. Сградата съдържа апартаменти с квадратури от 46 до 149 кв.м. Непосредствено пред срадата е разположен басейн.

Апартаментът: двустаен апартамент с площ 56.76 кв.м и следното разпределение – антре, дневна с кухня, спалня, баня с тоалетна и душ, тераса. Апартаментът е цялостно и стилно обзаведен и оборудван, готов за ползване.

В конструктивно отношение сградата е изпълнена монолитно (стоманобетонови греди колони и плочи) и тухлени зидове. Вътрешните преградни стени са 12 сантиметров тухлен зид. Покривните и фасадните плоскости са изградени със съответните хидро и топло изолации, минерални мазилки и облицовки.

Отлични довършителни работи на общите части и жилищата!
- минерална мазилка на външната фасада;
- ламиниран паркет;
- три-камерна PVC дограма;
- фаянс и теракота;
- гранитогрес;

Предимства
• Отлично местоположение;
• Тих и спокоен район с добра инфраструктура;
• Естествена паркова и морска среда;
• Отличен дизайн и изпълнение на строителните работи;

Сградата е разположена на 100 м. от морския бряг в курортно селище Свети Влас, и е обърната с две от страните си към Черно море.

Свети Влас е разположен в подножието на южните Старопланински склонове, в непосредствена близост до черноморския бряг. Курортното градче отстои на 10 км. от историческия град Несебър, като заема северната част на залива, близо до вилно селище Елените и международния комплекс Слънчев бряг, а Бургас е на 40 км. по на юг.

Свети Влас е едно от най-старите селища в Несебърска община. Разполага със социална и техническа инфраструктура - целодневна детска градина, основно училище, читалище, здравна служба, пречиствателна станция. Жителите му ползват високо технологични комуникации, и добре организиран транспорт. Крайбрежният път, който води на север от Слънчев бряг посока Елените, минава през Свети Влас, който се разраства бързо през последните няколко години, но запазва живописната си природа. Изграждането на нови жилищни и ваканционни комплекси, хотели, SPA - центрове, вили и ресторанти, пръснати по крайбрежието и по хълма, са инициатива на много строителни инвеститори и частни лица. Гледката навсякъде от Влас към морето и Несебърския полуостров е прекрасна.

снимки

Видео

Карта

  Изпратете запитване