Игъл Рок / Eagle Rock

Боровец, София, България

Цена

€ 27 500

273 €/м2

Площ: 100.84 м2

Описание

С удоволствие ви представяме този панорамен тристаен апартамент в луксозен затворен комплекс „Игъл Рок“ сред китната природа на Рила планина, с уникално местоположение - само на 7 км от ски курорт Боровец, на 7 км от град Самоков, на 1 км oт Национален парк Рила и еко пътека „Бели Искър“, на 10 км от курорт Мальовица и на 60 км от летище София. Имотът се радва на слънчево югозапад/северно изложение и разкрива прекрасна гледка към планината и към китното селце.

Тристайното жилище се намира на първи етаж и се продава с РЗП от 100.84 кв.м. и оборудван кухненски бокс. Състои се от хол с кухня, две спални, баня с тоалетна и три балкона (югозапад-западен, северозападен, северен). Помещенията са завършени с подове ламинат и гранитогрес в коридора, стени с латекс и ПВЦ дограми. Оборудването, включено в крайната цена, се състои от керамичен плот, мивка, шкафове, котлони, хладилник, абсорбатор, фурна, а банята с тоалетна е завършена с вана и мивка с огледало. Жилището се отоплява чрез електрически конвектори. Разполага с телефон, кабелна телевизия, интернет и СОТ. Сградата, в която се намира описваният имот, е снабдена с асансьор и портиер.

Освен неповторимата красота на заобикалящата природа, комплекс Eagle Rock предлага на своите гости тишина, уют и модерни услуги - ресторант с изискана кухня и перфектно обслужване, интернет, парна баня, сауна, фитнес, паркинг, добре аранжирана лятна градина. Уникална гледка, чудесни условия за активна почивка през цялата година, за екстремни зимни спортове и летен туризъм – това е само една малка част от предимствата, от които може да се възползвате като бъдещ собственик на този наистина уникален ваканционен имот.

снимки

Видео

Карта

  Изпратете запитване