Двустаен апартамент в комплекс "Сънсет Кошарица 3"

Слънчев бряг, Бургас, България

Цена

€ 18 500

317 €/м2

Площ: 58.29 м2

Описание

Предлагаме ви възможността да притежавате собствен ваканционен имот в подножието на планината и близо до морето и Слънчев Бряг.

Този обзаведен двустаен апартамент разполага с квадратура 58.29 кв.м., като се състои от всекидневна с кухненски бокс, една спалня, баня с тоалетна и тераса. Апартаментът се намира в комплекс "Сънсет Кошарица 3" в село Кошарица, близо до Слънчев Бряг. Имотът се продава напълно обзаведен, с оборудвана баня с душ кабина, умивалник, тоалетна чиния, смесител и душ.

Комплексът е разположен в края на село Кошарица, в полите на източните гористи хълмове на Стара планина. На хоризонта се вижда морето и съчетанието на двете създава неописуемо усещане. Въпреки нарасналата популярност на селото, "Сънсет Кошарица" остава достатъчно извън периметъра на презастроените съседни курорти. Пред комплекса се открива обширна гледка във всички посоки.

Третата фаза на "Сънсет Кошарица" се състои от две 5 етажни сгради, разположени успоредно с южно изложение, които предлагат разнообразие от ателиета и апартаменти с 2 и 3 спални.

Между сградите са разположени тенис корт (който може да се използва и като игрище за волейбол/баскетбол) и голям басейн с отделна детска част. Картината се допълва от приятно аранжирани градински площи. Собствениците в тази трета част ще имат възможност да ползват всички екстри в целия ваканционен комплекс "Сънсет Кошарица", а именно:

• 5 басейна и 2 басейн-бара
• Тенис корт (който може да се използва и като игрище за волейбол/басектбол)
• Спортен център с фитнес зала и зала за аеробика
• Модерен уелнес център – със сауна, джакузи, парна баня, солариум, масаж
• Два ресторанта (открит и закрит)
• Конферентна зала за 120 човека с аудио и видео апаратура
• Игрална площадка за деца
• Мини маркет
• Магазин и кафе бар

Разположен недалеч от оживения Слънчев бряг (7 км) и на около 30 минути с автомобил от Летище Бургас, „Сънсет Кошарица” предлага рядка комбинация от напълно самостоятелен затворен ваканционен комплекс, разположен сред красива природа, съчетан с бърз и лесен достъп до всички удобства на най-големия български курорт Слънчев Бряг, както и по-малките живописни курорти Несебър, Свети Влас и Равда.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване