Vitosha View – емблематичен комплекс в полите на Витоша

Кръстова вада, София, България

Цена

€ 46 073 - € 345 209

1 134 €/м2 - 1 511 €/м2

Площи на жилищата: 33.15 м2 - 233.26 м2

Описание

Витоша Вю / Vitosha View е висок клас жилищен комплекс в полите на Витоша. Пресечната точка на класическа градска среда и непосредствена близост до планина създава усещане за дом, с комфорт и удобство, с бърза комуникация, и красиви градини с много зеленина.

В градоустройствената идея на Витоша Вю е наблегнато на по-малка от позволената плътност на застрояване на парцелите и приоритетно разполагане на автомобилите в подземни паркинги. Резултатът от това е по-големи пространства за индивидуални дворове, озеленяване с детски площадки и паркови зони.

Към днешна дата фирмата-инвеститор е в процес на мащабно градоустройствено планиране в района, чиято цел е да превърне Витоша Вю в изцяло нов модерен квартал на София, с изцяло нова инфраструктура и нови сгради “съседи”.

Квартал и локация:

Комплекс Витоша Вю е разположен на тиха и спокойна улица. Пряка с директен достъп до бул. Черни Връх, на пешеходно разстояние от един от най-добрите гурме супермаркети в София - Фантастико.

Ключово в локацията е нейната изключителна комуникативност. Комплексът е разположен на няколкостотин метра под кръговото движение на булевардите „Черни Връх“ и „Околовръстен път“, там, където „Околовръстен път“ „потъва“ под нивото на булевард „Черни връх“, което заедно със зеления пояс от висока растителност осигурява тишината и уюта на обитаване.

Бъдещата спирка на метрото и спирката на градския транспорт с повече от 7 различни автобуса са на по-малко от 100 метра от Vitosha View. В непосредствена близост се намират модерни спортни комплекси с игрища за тенис, футбол и др.

От другата страна на булеварда на пешеходно разстояние е предвидено изграждане на парк, до който ще минава и велоалеята, свързваща квартала с Южния парк и центъра на града. На пет минути с автомобил (2.5 км) се намира станцията на Драгалевския лифт, който води до главната ски зона на Витоша.

Квартал Кръстова вада се превърна в новото предпочитано място за живеене от млади семейства. Перфектното разположение, в непосредствена близост до едни от най-големите пътни артерии - бул. Черни Връх и „Околовръстен път“, осигурява достъп за минути до Мол Парадайс и идеалния център на София, бърза връзка до Бизнес Парк София, магистрала Тракия и магистрала Струма за Банско и Гърция.

Същевременно новите домове са в спокойна среда, над градския смог, шума и задръстванията.

Апартаментите във Витоша Вю:

След успешните продажби и реализация на първите три сгради, към момента в продажба са сграда D и E, като сграда D беше почти напълно разпродадена още преди старта на строителството и наличностите в нея са ограничени. Най-голям избор от налични жилища има в новата на пазара сграда Е, която в момента вече се строи.

Сграда Е е проектирана с три отделни входа с индивидуални осемместни луксозни асансьори и стълбищни клетки. Сграда Е ще бъде с осем типови етажа, на всеки от които са разположени четири двустайни, четири тристайни апартамента и едно студио. В проекта са предвидени възможности за обединяване на различните обекти, с което изборът нараства на 11 вида различни апартаменти на типов етаж. Също така, при различните варианти има възможност за образуване на многостайни апартаменти с цел да имате възможност да намерите вашия мечтан дом именно в комплекс Vitosha View.

На последния 9-ти етаж се намират най-луксозните обекти в сградата – 3 изключителни пентхауса, разкриващи вдъхновяващи гледки едновременно към планината и града. Допълнително за простора в тях допринася светлата височина от 3,50 м. Вариантите могат да бъдат разгледани в архитектурните планове на сградата. Паркирането, както и при другите сгради, е осигурено с подземни и наземни паркоместа.

В голяма част от апартаментите в комплекс Витоша Вю се открива панорамна гледка към Витоша; в други - както към нея, така и към Стара планина и към града с неговите паркове; в трети - към Плана планина и изгрева над Лозенска планина. В пентхаусите на последните етажи на всички сгради панорамната гледка е в почти всички посоки.

Разпределенията са внимателно обмислени, за да се постигне максимална функционалност и добро разположение, както и рационално зониране на обитаемата площ, без излишна неизползваема квадратура и самоцелно преследване на архитектурна визия.

Вложените материали са с най-високо европейско качество, а самите апартаменти се предлагат в завършен по БДС вид.

Фирмата-инвеститор предлага и опция за довършителни работи и интериорен дизайн.

Молим да обърнете внимание - посочените цени са без ДДС.

Vitosha View - стандарт и изпълнение

• Наистина висок клас строителство - най високо качество на използваните материали
• Троен стъклопакет и висок клас дограма - Кьомерлинг
• Висок клас врати – Солид 55
• Перфектна, чисто нова инфраструктура подземна и надземна (ток, вода, канал, газификация, асфалт, тротоар, улично осветление)
• Най- висок клас технологични решения, изцяло скрити външни (фасадни) инсталации
• Шапки по терасите от естествен гранит
• Най-висок клас асансьор - KONE
• Най-висок клас износоустойчив гранитогрес от Италия, съчетан по интериорен проект с естествен гранит
• Богато озеленяване по местата заложени в проект "Паркоустройство"
• Множество естетическо/художествени решения като: индивидуално проектирани пощенски кутии, ивици от естествен камък м/у сграда и терен, лампи по тераси Philips, бутикови лампи по общите части

Защо да закупите апартамент в комплекс Витоша Вю?

• Спокоен предпочитан южен квартал, непосредствено до основния бул.Черни връх, с директен достъп до него;
• В полите на Витоша над градския смог;
• Модерна съвременна архитектурна визия;
• Изключително функционални разпределения от най-добрите архитекти в жилищното строителство;
• Луксозно строителство (по световни стандарти) с висококачествени материали;
• Фирма-инвеститор с отлична репутация;
• Главен изпълнител на проекта - строителната компания Аргогруп Екзакт.

Инвеститорът:

Витоша Вю / Vitosha View е резултат от сътрудничеството на Михаил Чобанов, основателят на BULGARIAN PROPERTIES, който разполага с 15 годишен опит в областта на недвижимите имоти, с 2 000 завършени и предадени на клиенти жилищни и ваканционни имоти в цялата страна, и Ангел Ангелов – основател и ръководител на едно от най-успешните архитектурния студия в България, радващо се на широко и заслужено международно признание – Джениг студио.

Общият брой на успешно реализираните проекти на партньорите във Витоша Вю надхвърля 4 000 имота в цялата страна. Резултатът от това партньорство е проект със съвременна европейска архитектура, въплъщаваща стил, прецизност, ергономия и качество.

Елегантните форми по фасадите се подчертават с висококачествени облицовки, които добавят усещане за лукс и комфорт в живота на съвременното семейство, а архитектурните им акценти прибавят усещането за един наистина бутиков продукт от най-висок клас.

Още за проекта:
• Най-висок клас керамични материали от световен лидер в производството им;
• Най-висок клас топло, хидро и паро изолационни системи от световните лидери в производството им;
• Най-висок клас осемместни асансьори от световния лидер в производството на асансьори;
• Най-висок клас PVC дограма от световен лидер в производството на прозорци и профили;
• Най-висок клас троен стъклопакет от японска компания, световен лидер в производството на стъкло;
• Окачена вентилируема фасада съгласно архитектурен проект, произведена от световен лидер в производството на HPL елементи;
• Предварително изградени тръбни пътища на климатиците, отведени до скрити ниши във фасадата;
• Отлична ергономия на апартаментите - без загуба на пространства, без „сиви“ площи, които да заплащате и купувате, но да не можете да използвате реално;
• Обособено дворно пространство;
• Управление и поддръжка от професионалисти на добра цена;
• Чисто нова инфраструктура изградена от фирмата-инвеститор - водопровод, канализация, трафопост;
• Чисто нова улична инфраструктура изградена от фирмата-инвеститор - асфалтов път, тротоари и улично осветление;
• Без аналог на пазара съотношение цена-качество;
• Създаден с основната идея да бъде Вашия мечтан дом.

Елате, вижте и се уверете сами!

снимки

Видео

Карта

  Запитай за имота