Напълно обзаведено студио във Вихрен Палас

Банско, Благоевград, България

Цена

€ 24 950

620 €/м2

Площ: 40.22 м2

Описание

Отлично студио, разположено в сърцето на Банско – на пет минути от ски лифта, в атрактивен комплекс, предлагащ закрит плувен басейн, сауна, парна баня и масажи.

Студиото с площ от 40 кв.м. не лишава от удобства – освен двойното легло, има и разтегаем диван, удобен за още двама души. Кухненският кът е обзаведен с котлони, абсорбатор и хладилник. В дневната част има обособен работен кът и телевизор. Банята е с вана. Балконът е с гледка към вътрешната градина на комплекса.

Допълнителни удобства, които се предлагат на място, включват фитнес зала, солариум и джакузи. Стилният лоби-бар приканва с приятната си атмосфера за отпускащи напитки и приятни разговори. За вкусен обяд или вечеря можете да избирате между ресторанта, механата или пицарията. За най-малките има детски център.

Перфектната локация на апартамента осигурява лесен достъп до удобствата на града, до ски лифта, а също и до главните пътища, които отвеждат до разположеното в близост голф-игрище или до градовете в региона.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване