Жилищен комплекс в непосредствена близост до ГРАНД МОЛ ВАРНА

Гранд Мол, Варна, България

Цена

€ 80 440 - € 96 883

688 €/м2

Площи на жилищата: 116.96 м2 - 119.31 м2

Описание

Жилищен комплекс „Лабиринт“ предлага спокойствие, сигурност и хармонична жизнена среда. При това в централната част на града.

Шест жилищни сгради, потънали в зеленина и уют. С денонощна охрана и ограничен достъп.

Просторни жилища с реални размери на помещенията. Всички те са с благоприятно географско разположение. Паркоместа, достатъчни да задоволят нуждите на съвременните семейства, които често разполагат с повече от една кола.

Жилищен комплекс "Лабиринт" е разположен на 5 минути с кола или на 2 спирки с удобния обществен транспорт от Катедралния храм "Свето Успение Богородично". На 5 минути пеша от най-големите търговски центрове в града, от стадион, спортни площадки, училища и детски градини.

Концепцията на жилищния комплекс е подчинена на философията на Меандъра. Разпространеният в древността геометричен орнамент във вид на линии, пречупващи се под прав ъгъл и многократно повтарящи се в ред, символизира законите на природата, нейната цикличност и възпроизводство.

Площта на комплекса е 12145 м2, от които са застроени само 2400 м2.

Допълнителни предимства:

- контролиран достъп
- 24 часа видеонаблюдение и жива охрана
- 7050 кв.м. зелен парк
- водни площи и детска площадка в комплекса
- 334 паркоместа - 199 подземни паркоместа, 135 открити паркоместа
- кафене
- супермаркет
- водно огледало
- детска площадка
- зала за тихи игри
- външен фитнес
- почистване, сметоизвозване и поддръжка общи части
- поддръжка и напояване на зелените площи
- гаранционна поддръжка на сградите и системите в тях

Създаден е модерен ансамбъл от жилищни сгради за целогодишно обитаване, отговарящ на всички съвременни норми за функционалност, естетика и простор на разумна цена.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване