Затворен комплекс в Манастирски ливади изток пред Акт 16!

Манастирски ливади, София, България

Цена

€ 222 000 - € 222 000

1 350 €/м2

Площи на жилищата: 164.41 м2 - 164.41 м2

Описание

Архитектурна естетика, висококачествено строителството, функционални разпределения на апартаментите, луксозни общи части и асансьори са само малка част от причините да изберете апартамент в този комплекс. Тук ще намерите всички екстри на затворените комплекси, красиви гледки към Витоша и спокойствието на един от любимите южни райони на столицата.

Идеята заложена в комплекса е съвременният начин на живот, като симбиоза между функционална архитектура, модерен дизайн и утвърденото качество на строителни и довършителни работи. Без съмнение като основни преимущества може да посочим красивата гледка към Витоша планина, зелените площи, заобикалящата го среда и добре изградената инфраструктура. Уникално съчетание на висок комфорт и всички удобства на градския живот с усещането за пълноценен живот до зелени площи, недалеч от планина.

Създаден за хора с отношение към модерната и балансирана среда на живот и високи изисквания към строителството. Собствениците на имоти тук ще се радват на максимално оптимизиране на чистата жилищна площ, светли и просторни стаи и отлични общи части.

Съчетание между съвременни и традиционно жилищни елементи с акценти, които създават неповторимия външни вид на комплекса. Тук е постиганата максимална ефективност на жилищните площи, залага се изключително на качественото строителство и модерните, луксозни довършителни работи.

С удобното си местоположение, красива фасада и функционалност проектът ще се превърне не само в място за живеене, но и за изживяване на комфортен и спокоен живот. В допълнение има възможност да закупите наземен гараж с цена 25 000€.

Комплексът е в близост е до последната спирка на автобус № 65, до Южен парк, МОЛ Парадайз, МОЛ България и магазин от веригите LIDL и Billa. През квартала има излаз към южната дъга на Околовръстен път.

Защо да закупите апартамент в тази жилищна сграда?
• Предпочитан южен квартал на София, близо до Витоша
• Красиви гледки към планината
• Всички удобства в напълно уреден квартал
• Бърз и удобен достъп до центъра и други квартали на столица
• Функционално разпределение с максимално използване на пространството
• Качествено строителство
• Строител с над 15 години опит, множество реализирани проекти в България и чужбина и отлична репутация

снимки

Видео

Карта

  Изпратете запитване