Парцел с проект за десет еднофамилни, типови къщи

Смолян, България

Цена

€ 27 000

11 €/м2

Площ: 2391 м2

Описание

Парцелът е южен с площ 2391 м2 и денивелация от 17 м., така че от чардаците се открива необикновена панорамна гледка към с.Полковник Серафимово.

Проектирани са десет еднофамилни, типови къщи, съединени в пет двойки сгради – огледални близнаци. Типовите къщи са двуетажни със застроена площ 72.86 м2. Първият етаж съдържа дневна със столова и кухненски бокс на 41.00 м2 и WC с душ на 3.19м2. В ъгъла на северната страна на дневната има Г‐ образна дървена стълба към втория етаж. В предната част, към входа, е изградена камина. Под най-високата част на стълбата е вратата към вкопаното под земята помещение за склад за дърва, инструменти и отоплителните съоръжения на площ от 18.11 м2. Входът за къщата е в предната част на първия етаж, откъм празното пространство под чардака, където е предвидено външно огнище и място за почивка и външна маса. На втория етаж с обща площ 67.40 м2 имаме три спални, WC с вана и душ от 5.35 м2 и чардак на площ 9.82м2.

Обявената цена включва собствеността върху земята и изготвените проекти

Село Полковник Серафимово се намира в планински район в южната част на Родопите на около 10 км от Смолян. До селото се стига по добре поддържан асфалтов път. На хълм в центъра на селото се намира паметник в чест на загиналите във войните местни жители.

Районът е подходящ за селски туризъм, планинарство и спа процедури заради минералната вода, чиято температура при извиране е 43° С. Живописната планинска природа, термалният минерален извор, чистият и свеж въздух създават неповторима атмосфера в това планинско село. В последните няколко години то се превърна в притегателен център за туристите.

В селото се провежда и фестивалът Meadows in the Mountains, които привлича български и чуждестранни туристи с неповторимата атмосфера на района, спокойствие и зареждащ магнетизъм. Научете повече ТУК.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване