Отлична двуетажна къща с двор и гараж на 29 км от Пампорово

Пампорово, Смолян, България

Цена

€ 32 000

Площ на сградата: 86 м2

Описание

Напълно реставрирана и обзаведена двуетажна къща с добре поддържан двор, веранда с възможност за обособяване на външно барбекю и лятна кухня, гараж, разположена на 50 км от Пловдив и Смолян и на 30 км от Асеновград.

Имотът се намира в тихо и спокойно, живописно село.

Поради близостта си до ски-курортите Чепеларе и Пампорово, вилата е достъпна целогодишно.

Къщата е напълно обзаведена, продава се с всички мебели и електроуреди, които можете да разгледате на снимките в галерията.

Площта от 86 кв.м. (43 кв.м. на етаж) е функционално разпределена:

Етаж 1 – спалня, коридор, кухня, баня и тоалетна. Подовата настилка е ламинат, стените са с облицовани с камък, прозорците са с PVC-дограма.

Етаж 2 - коридор, хол и 2 спални. Подовата настилка е ламинат, стените са с облицовани с камък, прозорците са с PVC-дограма.

Отоплението е подсигурено от камина и електрически уреди.

От верандата с комфортни външни мебели се открива хубава гледка към Родопите.

В двора има стопанска постройка с площ 25 кв.м. и гараж със същата площ. Засадени са плодни дървета.

От мястото се откриват хубави гледки. Придвижването до града е бързо и удобно, а заобикалящата природа е чиста и дава възможност за спокоен живот, далеч от ежедневния стрес и шум, без да лишава от удобствата на модерната инфраструктура.

В селото има хранителен магазин, кафе, ресторант, а на 15-20 минути път с кола имате на разположение всички градски удобства, които предлагат околните градове.

Къщата има чудесен потенциал да се превърне във ваканционен дом или да бъде пригодена за целогодишно ползване от новите собственици.


Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване