Тристаен луксозно обзаведен апартамент в центъра на Пловдив

Център, Пловдив, България

Цена

€ 85 000

977 €/м2

Площ: 87 м2

Описание

Изключително атрактивна инвестиция! Отлично и същевременно рядко съчетание на топ местоположение със спокойствие и тишина и в същото време наличие на всички удобства на големия град, гарантиращи комфортното ежедневие на обитателите - банкови клонове, аптеки, поликлиника, училище, спирки на обществения транспорт, мол ГРАНД, ресторанти, кафенета, супермаркети.

Представяме на вашето внимание тристаен апартамент в топ центъра на Пловдив, до кафе Авеню. Жилището е дизайнерски обзаведено и предлага просторна и уютна жилищна среда.

Имотът се намира на тиха улиц, на първи жилищен етаж над гаражи в нова сграда. Състои се от:
• хол
• кухненски бокс
• 2 спалня
• баня с тоалетна и отделна тоалетна
• 2 балконa

Към апартамента има мазе с площ 15 кв.м.

Жилището е завършено с:
• PVC дограма
• Настилки – ламинат и теракот
• Стени – боядисани с латекс
• Отопление – климатици

Изложение – хол - изток, спални - югозапад.

Апартаментът се продава напълно обзаведен. Дневен тракт с кухненски бокс - кухненски шкафове, печка, хладилник, съдомиялна, микровълнова фурна. Нова мека мебел, нова трапезна маса с 4 стола, холна масичка, нов 55-инчов смарт телевизор Panasonic, фотьойл пачуърк, дизайнерски шкаф с цветни чекмеджета, лампион. Двете спални са ориентирани към вътрешен двор, удобни за сън и почивка. В малката спалня има нов разтегателен диван, голям гардероб и скрин. Плоски телевизори в двете спални. Напълно оборудвана баня с тоалетна.

Има възможност за закупуване на гараж 25 кв.м., разположен на партерното ниво в сградата на цена от 20 000 евро.

Кварталът е оживен, с комуникативна локация и отлична инфраструктура. Удобните транспортни връзки дават възможност за бързо и лесно придвижване до всяка точка на града.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване