Двустаен апартамент в Комплекс Butterfly на 200 метра от плажа

Свети Влас, Бургас, България

Цена

€ 26 500

465 €/м2

Площ: 57 м2

Описание

Двустаен апартамент в модерен и приятен ваканционен комплекс Бътерфлай / Butterfly, разположен в тих и спокоен район, с гледка към морето, на 200 метра от плажа. Мястото се слави с най-добрия и лечебен въздух за хора с дихателни проблеми и неслучайно наблизо е бил санаториум за деца с дихателни проблеми. Комплексът разполага с малък двор с градини с цветя, басейн, подземен паркинг, който може да сe ползва от собственици и техните гости. Апартаментът е стилно обзаведен и разполага с нова кухня, спалня, баня с тоалетна и тераса с гледка към басейна и морето.

Жилището е разположено на 4 етаж с площ от 57кв.м. разпределена между:
• Хол с кухненски бокс
• Спалня
• Баня с тоалетна
• Тераса

Качествено завършен имот с:
• PVC дограма
• Стени боядисани с латекс
• Подове с ламиниран паркет и теракота
• Окабеляване за интернет, телевизия и СОТ
• Отопление на климатик

Апартаментът се продава напълно обзаведен с всичко необходимо за комфортен престой. Кухненски бокс с кухненски шкафове, аспиратор, керамични котлони, пералня, хладилник, мека мебел, холна масичка, секция и телевизор. Спалня с голямо легло и гардероб. Напълно оборудвана баня с душ кабина и всички необходими аксесоари.

Апартаментът може да се отдава под наем и да носи много добри доходи.

Комплекс "Бътерфлай" е изграден на пет етажа и разполага с 25 студиа, 46 двустайни апартамента, 24 тристайни апартамента, в тих и спокоен район на най-луксозния морския курорт на България – Свети Влас. Осигурени са целогодишна денонощна охрана и поддръжка.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване