Последен апартамент в нова сграда с паркоместа и гаражи в кв. Южен

Южен, Пловдив, България

Цена

€ 57 547 - € 67 436

560 €/м2 - 562 €/м2

Площи на жилищата: 102.42 м2 - 120.43 м2

Описание

Светли, функционално разпределени и модерни жилища ново строителство, разположени в сграда със стилна и съвременна архитектура, ситуирана в пловдивския кв. Южен, на 5 км от идеалния център на града.

Регион с отлично развита инфраструктура, която осигурява всичко необходимо в ежедневието на пешеходно разстояние – спирки на градски транспорт, които позволяват бързо и комфортно придвижване до всяка точка на града; кафенета и ресторанти, чиито интериор и предложения ще отговорят на всеки вкус; училища, детски градини; кокетни паркове; здравни заведения и аптеки; бензиностанция и сервизи и много други.

Двустайните и тристайни жилища заемат 2-8 етаж на секции А и Б в модерната сграда, която се строи (очакван Акт 16 през пролетта на 2020 г.) според последните изисквания за безопасност и качество на изпълнението, с осигурено видеонаблюдение за сигурност на живущите. На първи етаж са разпределени гаражи и магазини.

По желание на клиентите, има възможност за допълнително закупуване на подземни и наземни гаражи, както и паркоместа.

Всеки един от апартаментите се продава завършен по БДС:
• Стени и таван - гипсова мазилка;
• Под - циментова замазка;
• Ел. инсталации - до конзола;
• ВиК инсталации - на тапа;
• Терасите са с подова настилка гранитогрес;
• Подови настилки при сервизните помещения: под на замазка, стени -мазилка, тавани - гипсова мазилка;
• Направено окабеляване за интернет, телевизия, телефон;
• Вид дограма: PVC
• Входна блиндирана врата;
• Отопление: климатици и електрически уреди.

Разпределението на площите осигурява максимален комфорт и уют. Дневните трактове са просторни и изпълнени с естествена светлина, а пространството позволява обособяването на добре оборудван кухненски бокс и трапезен кът.

Качественото строителство, достъпният регион, както и разпределението на площите превръщат тези апартаменти в разумна инвестиция с цел отдаване под наем или за лично ползване, давайки възможност на бъдещите собственици изцяло да разгърнат идеите си относно атмосферата, обзавеждането и оборудването.

Кварталът се радва на добре развита инфраструктура, предлагаща всички ежедневни удобства, необходими за комфорта на всяко домакинство. Отлично съчетание на паркова и градска среда.

Имотът се намира на 5 км от идеалния център на Пловдив, като локацията носи множество предимства – регион с отлично развити комуникации, прекрасни градски гледки, тиха среда, подходяща за семейства, които ценят домашния уют.

Защо да закупите апартамент в сградата:

• Модерно, ново строителство, без компромис в качеството;
• Избор от двустайни и тристайни жилища, подходящи за лично ползване или отдаване под наем;
• Комуникативна локация с удобен достъп до всяка точка на града и в близост до центъра;
• Всички ежедневни удобства са на пешеходно разстояние;
• Уют и комфорт, тиха жилищна среда;
• Район с отлична инфраструктура;


Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

снимки

Карта

  Изпратете запитване